Sormet kuumana – väkerryspäivä!

Vietettiin tänään inspiroiva päivä tytskyjen kanssa kampaamolla. Fiilisteltiin tulevan sesongin kampauksia, ideoitiin ja kokeiltiin. Osa kokeiluista jäi ihan suosiolla kuvaamatta, osa yllätti ennakkoluuloiset mallitkin ihan täysin!

Kaikki kampaukset tehtiin tänään täysin ilman muotoilutuotteita, jotta mallien hiukset eivät kärsisi vähän väliä lämpiävän raudan alla. Varsinkin superpitkien ja -paksujen hiusten hallinta ja kiinnittäminen oli lähestulkoon mahdotonta, hennompien hiusten volyymi taas jäi osaltaan oman onnensa nojaan. Näin jälkeenpäin osaa olla kiitollinen vahalla nahjustetuista sormista ja kaiken pelastavasta hiuslakasta! Aineettomuus siis näkyi ja tuntui, mutta väliäkö hällä, kun ideoita vaan pääsi kokeilemaan!

Itse lähdin päivään ekassa kuvassa olevan korun teemalla – sekä kampausten että opetustyylin suhteen – Keep it simple! En kyllä tiedä, että toteutuiko se nyt alkuunkaan 😀 (koru saatu Glitteristä blogin kautta). Kuvissa siis suloisessa sekalaisessa järjestyksessä minun, Hannan ja Anjan tekeleitä.

kampauspäivä1.png

kampauspäivä2.png

kampauspäivä3.png

batch_IMG_5155.JPG

kampauspäivä4.png

batch_IMG_5105.JPG

Mallien kanssa tuli muuten taas todistettua, että toisia pukee aivan erilaiset kampaukset kuin toisia! Toisella pitää saada hiusta otsalle, toista se vanhentaa. Toiselle pitää tehdä pöyhkeä, toisen leukaperiä se vain leventää. Oletko sinä keksinyt juuri sinun kasvoillesi sopivan kampausmallin?

Kiitos malleilla ja ahkerille oppilaille 🙂

Hymyä loppuviikkoon!

-Meeri

Kommentit (2)
  1. ”Mallien kanssa tuli muuten taas todistettua, että toisia pukee aivan erilaiset kampaukset kuin toisia! Toisella pitää saada hiusta otsalle, toista se vanhentaa. Toiselle pitää tehdä pöyhkeä, toisen leukaperiä se vain leventää.”

    Moikka! Voisiko tästä lopun aiheesta tehdä ihan oman postauksensa?

    Esim. kesän hääkausi lähestyy ja morsiamia varmasti mietityttää ihan hurjasti, minkä mallinen nuttura/updo pukisi juuri itseä – vetäisikö tukan edestä kokonaan sleekisti taakse, jättäisikö jakauksen paikalleen ja hiusten linja lähtisikin päälaelta alas- eikä taaksepäin, vai jotain ihan muuta?

    1. Jees, laitan aiheen hautumaan! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *