The bobby pin row of a wildling

Olen täyttänyt hobitin jättämää tyhjiötä Game of Thronesilla ja jäänyt pahasti koukkuun. Tämä lisättynä aiempaan innostumiseeni soturileteistä, voin kertoa, että olen lievästi sanottuna hurahtanut. Sen lisäksi Instagramin inspiroiva @instabraid -tili heitti vettä myllyyn eräänlaisella mummopinni-muodostelmallaan. Lopputulos on tämä:

20141229_122719.jpg

20141229_122830.jpg

20141229_122854.jpg

20141229_122737.jpg

Pinnirivi näyttää helpolta ja nopealta, mutta vaatii kuitenkin jonkin verran pohjatyötä ja hyvät sivupeilit, jos ne itse itselleen haluaa laittaa. Tupeeraa pinnien pohja huolella ja siloita pinta kevyesti hiuslakan avulla. Pidä hiuksia sormien avulla paikallaan, kun asettelet pinnejä, ettei pinta lähde liikkumaan pinnien mukana.

Ranskanlettiä tehdessä taas auttaa, jos sormissa on jonkin verran mattavahaa. Sen avulla saat ohimoiden vauvahiuksetkin taipumaan mukaan lettiin. Letti kiinnitetään yhdellä mummopinnillä (alimmassa kuvassa näkyy pinnin päätä, kun tarkkaan katsoo) työntämällä se keskeltä lettiä vastakarvaan.

Miten on, lähteekö pinnirivitys testiin?

Kaunista talvipäivää toivottelee,
Meeri

Kommentit (6)
  1. Hienolta näyttää.

  2. Voisit tehdä taas enemmän postauksia loihtimistasi upeista hiuksista 🙂 Niitä toivoisin.

    Hyvää alkanutta vuotta!

    1. Joo, mielelläni! Talvella tämä on valon takia haastavaa, kuvausaikaa on vain muutama tunti päivällä. Lisäksi suurin osa asiakkaistani on vakkareita, joten uuden kuvattavan määrä on kortilla, mutta yritän parhaani! 🙂 Hyvää uutta vuotta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *