Töihinpaluu

IMG_20170802_180051.jpg

Täs mie istun. Ensimmäisen loman jälkeisen työpäivän jälkeen tyhjässä kampaamossa. Kuuntelen ilmastointilaitteen huminaa ja odottelen, että sadekuuro menee ohi.

Kesän kaksi ensimmäistä kolmannesta ovat olleet erikoisia – huolettomia, hämmentäviä, vauhdikkaita – olen ollut jotenkin jännästi ihan eri ulottuvuudessa. Silti en oikeastaan edes tajunnut olevani lomalla ennen kuin se oli jo ohi. Vau, että mulla onkin työkaverit hoitaneet näitä kampaamoita hyvin.

Kuukauden päästä pitäisi avata uusi liike Lauttasaareen ja vaikka olen kai saanut paljonkin aikaiseksi sen suhteen, niin erinäisiä sopimuksia ja tilauksia lukuunottamatta käsissäni ei ole mitään konkreettista. Liiketilan edusta on tällä hetkellä kokonaan auki – maahan on siis kaivettu kahden metrin monttu. Jännityksellä odotan, kuinka kauan tilassa oleva putkiremontti viivästyy.

Kosmetologimme Sybila tosiaan lähti uusiin haasteisiin parisen viikkoa sitten ja olen nähnyt hänet viimeksi ehkä kesäkuussa..! Täällä on tapahtunut niin paljon ja silti moni asia on mennyt minulta jotenkin ohi tänä kesänä. Yritetään järkätä myöhästyneitä läksäreitä, kun porukka palailee lomilta kaupunkiin.

Nyt pitäisi osata taas keskittyä hyvällä ryhdillä blogiin, hiusjuttuihin, koulutuksiin, uusien työntekijöiden perehdyttämiseen, uuden liikkeen pystyynlaittamiseen, tiedottamiseen, valokuvaamiseen, tilauksiin ja ympärillä olevien ihmisten kuuntelemiseen. Olen innoissani tulevasta puolesta vuodesta – tiedän, että motivaatio on korkealla, kunhan tästä alkushokista selviän 😀

Tsemppiä muillekin töihin palaaville!

Meeri

Kommentit (4)
  1. Oi ihanaa! Minne päin Larua uusi liike tulee? 🙂

    1. Ihan siihen Lauttasaarentien alkuun, Funny Stylen entisiin tiloihin.

  2. Kuulostaa, että loma oli hyvä 🙂

    1. Haha, loma oli hyvä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *