Tutorial: Pull Through Braid

Pull Through Braid on vilissyt tänä syksynä joka puolella! Kyseessä on ehkä paras lettitekniikka silloin, kun hennoista hiuksista halutaan mahdollisimman muhkea letti. Valmiiksi muhkeissa hiuksissa taas letistä saa halutessaan aivan mielettömän näyttävän!

Siskoni Merja pääsee taas autuaasti malleilemaan tässä tutorialissa. Käy lukemassa ohjeet letin tekoon Kauneus & Terveys -lehden puolelta, täältä.

PTB asfaltti oik lähi.jpg

Vinkkivitosena vielä, että kaikista kestävimmät ja parhaat minikumilenksut ovat tähän mennessä löytyneet Glitteristä (siis oikeasti paljon paremmat kuin vaikka kampaamotukuissa). Että eikun vain testailemaan!

-Meeri

Kommentit (2)
  1. Ite oon taas todennut ratsastusliikkeiden kumilenkkien olevan parhaimpia. 😀 nyt ostin Tigerista askarteluun tarkotettuja lenksuja testiin, saas nähä miten kestää kampauksissa. Ne oli vaan hauskan värisiä!

    (Pakko muuten mainita tuon Captchatin ärsyttävyydestä. En koskaan tiedä miten pyydetyt sanat tulee kirjoittaa captchatin laatikkoon ja olen tässä nyt tovin renannut, että saa kommentin lähetettyä :/ )

    1. Joo, oon kuullut, että niiden nimeen vannotaan myös! Huvittavaa on se, että kampaamotukuissa ei osata myydä kunnollisia ja kestäviä lenkkejä, vaan kampaajien on pakko etsiä lenkkinsä muualta 🙂

      Mutta siis, mikä on captchat?? 😀 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *