Uus tukka – ja kerrankin itselle!

Ahhahhhaaa, kyllä sitä saa taas olla ylpeä siitä, millä kuontalolla sitä on painellut viimeisen kuukautta menemään 😀 😀 Onneksi Sofi soi penkkinsä minulle eilen ja taiteili tähän reuhkaan vähän lisää raitaa ja sävyä. Kas tällaisesta tilanteesta lähdettiin:

ennen oma.jpg

9 lappua lämpimänruskeita raitoja, vaalea balayage tyveen ja taitto Goldwellin vaahdolla (sävy 10V) sekä vielä pesupaikalla sävyttävä hoitoaine Wella Color Recharge sävy Red ja tähän päädyttiin:

jälkeen oma.jpg

2016-05-17 13.59.22.jpg

Meeri kasvot.jpg

Tykkään ihan valtavasti tuosta lämmöstä ja runsaudesta, jonka raidat tuovat! Leikkaus hoidettiinkin sitten ihan kolmeen pekkaan, kun aika meinasi loppua kesken 😀 Sofi leikkasi latvasta sentin, itse leikkasin otsiksen ja etuosat, Veera hoiti takaosan kerrostuksen ja kevennyksen. Hyvä soppa tuli!

-Meeri

Kommentit (10)
 1. Laitoitko wellan punaista hoito ainetta tukkaan? Miten hiuksesi ei kuitenkaan värjäytynyt punaiseksi?
  -N

  1. Noita Wellan Color Rechargen hoitoaineita ei voi verrata esim. KC:n color maskeihin. Sellaista jos olisin päähäni vetänyt, niin olisi kirkuvan punainen, mutta nuo Wellan on tosi kevyitä ja luonnollisia. Tuossa on pesupaikalla hierottu koko tukkaan vajaa ruokalusikallinen sitä Wellan red-sävyä viiden minuutin ajan eikä siitä tuon punaisempi tule.

 2. Hei apua, eikö sulle saa enää aikoja ollenkaan kesällä? Olen haaveillut että tulisin Helsinkiin sun luo ottamaan raidat ja leikkauttamaan hiuksia ja tänään kun yritin varata aikaa, näyttää vaan tyhjää… Viimeksi lähdin taas kampaajalta itkien kun tuntuu että kampaajat ei kuuntele ja en saa tarpeeksi luonnollista ja helppoa lopputulosta vaan kotona leikkaus näyttää kamalalta.

  1. Joo, valitettavasti tilanne on nyt sellainen, että saatavilla on ainoastaan peruutusaikoja. Ne ilmaantuvat nettiin aika lyhyellä varoitusajalla, päivästä pariin viikkoon.

   Mutta. Meidän muut kampaajat tekee ihan samaa tyyliä kuin minä. Se onpi Folkissa parasta, kun voit mennä kelle vaan ja hyvin todennäköisesti kaikki meillä ehdottaa samaa luonnollista lookkia 😀

   1. Ok. Kiitos vinkistä, varasin nyt Veeralle ajan! 🙂

    1. Veera on ihan huippu! Oot hyvissä käsissä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *