Tilapäinen mielenhäiriö

Itselläni ovat kaikki tämän vuoden pikkujoulut kerääntyneet tosi lähelle joulua.

pikkujoulu-2.jpg

 

Jostain syystä ihminen haluaa aina juhliin jotain uutta. Uusista vaatteista tuntuu lähtevän koko juhlafiilis. Tällä kertaa mielessäni olivat jotkin kauniit avokkaat. Selailin nettikauppoja ja kiertelin liikkeitä, mutta mikään ei tuntunut omalta tai tarpeeksi erikoiselta. Aina oli väärä materiaali, liian matala korko tai vääränmallinen kärki.

 

pikkujoulu.jpg

 

Olin ihan muuten vain kiertämässä H&M:ssä, kun silmiini osuivat nämä mustat sirot nilkkurit:

 

pikkujoulu-5.jpg

pikkujoulu-4.jpg

 

Kärki on kivan mantelimainen. Korko on siro ja tarpeeksi korkea. Ainut miinus oli, että nämä ovat keinomateriaalia. Yleensä puhun nahan puolesta, mutta olosuhteiden pakosta tai jostain mielenhäiriöstä päädyin näihin. En odottanut mitään, mutta ajattelin testata ne.

 

pikkujoulu-6.jpg

 

Kaikeksi yllätykseksi ne olivat yhtenä kappaleena vielä seuraavana aamunakin. Materiaali näytti edelleen ihan hyvältä ja korkolaputkin olivat kiinni koroissa vielä. Nilkkureissa on sekin hyvä puoli, että juhliin ei tarvitse ottaa mukaan kaksia kenkiä. Ainakin ekat pikkujoulut siis selvitty! Vinkkinä tietysti, että tällaiselle keinomokalle kannattaa laittaa suojasuihke. Keinomokka on perjaatteessa kangasta, joten suihke suojaa kosteudelta ja lialta.

 

pikkujoulu-3.jpg

 

Tästä eteenpäinkään en aio hamstrata keinokenkiä, mutta ehkä jatkossa suhtaudun hiukan lempeämmin näihinkin vaihtoehtoihin. Tarkoistus ei tietenkään ole käyttää näitä päivittäin, vaan silloin tällöin.

 

Mahtavia pikkujouluja kaikille, kenellä niitä vielä on edessä!

 

P.S. Blogin facebook sivut löytyy täältä: https://www.facebook.com/iftheshoefitsblogi

P.P.S. Kiitos kuvista ihana http://www.lily.fi/blogit/kriselda <3

muoti paivan-tyyli trendit trendit
Kommentit (3)
  1. Oletko lopettanut ihanan blogisi kirjoittamisen?

  2. Todella kauniit ja omalla tavallaan sirot kengät. H&M:n kenkäosastolla taitaa muutenkin olla nyt alennukset, ja mun on pitänyt käydä siellä jo jonkun aikaa. 🙂 Jospa itekin koklaisi näitä jos niitä on enää jäljellä.

    1.  Kokeile! Ihmeellisen suurta kokoa ne vaan on, kun numeroa pienemmät meni hyvin jalkaan 😉 muutenkin yllätti hennesin kenkäosasto positiivisesti!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *