Aliasraivoa, skumppaa, vyötiäishortseja ja naurua eli #teammomfie Keravalla

IMG_2845.jpg

IMG_0555.jpg

img_0560.jpg

IMG_0553.jpg

IMG_2816.jpg

img_2837.jpg

IMG_2813.jpg

IMG_2798.jpg

IMG_2839.jpg

IMG_0557.jpg

IMG_2801.jpg

IMG_2815.jpg

IMG_2862.jpg

IMG_2807 (1).jpg

IMG_2840.jpg

IMG_2863.jpg

IMG_2858.jpg

IMG_2868.jpg

Huh huh mikä päivä! Hyvällä, sekopäisellä ja alavatsakramppaavalla tavalla. 

Raissi raivosi joutuessaan Alias-väijytyksen uhriksi, Emmi tunsi itsensä heti muotibloggaajaksi saatuaan villalierihatun päähänsä ja Iksu löysi hyvänmakuisen alkoholittoman kuohuviinin. Eräs urheiluverkkaribloggaaja hukkasi korteistaan numerot useampaankin kertaan, jaoimme Prismamuistojamme (?!) ja suunnittelimme tulevia sähellysreissuja.

Paikallisen lastenvaateverkkokaupan Coolkidsin omistaja kävi esittelemässä iltapäivällä kaikille siihen mennessä paikalle ehtineille Papun kevätmallistoa. Sinapinkeltaista, ananaksia, kolmioita, vahvaa turkoosia, taskuja, puolikuita, salamuurahaisia ja baggyhousuja, äääh, olisin voinut napata koko mallistokorillisen vaatteita itselleni. Noh, se siitä. Totesimme myös, että aikuisille pitäisi ehdottomasti olla saatavilla vyötiäiskuosisia, collegekankaisia kesäshortseja.

Pidimme tiimalasipuheenvuorojen rytmittämän esittelykierroksen, puhuimme lasten tekemällä tekemisestä ja huonoista tequilakokemuksistamme. Vertailimme housukaavoja, pohdimme kolajuomien hampaita syövyttävää vaikutusta ja lätisimme työ- sekä opiskelusuunnitelmistamme. Puheenaiheet vaihtelivat enemmän tai enimmäkseen vähemmän johdonmukaisesti kaikesta maan ja taivaan välillä, päättyen usein tavalla tai toisella monia meistä yhdistävään teemaan – bloggaamiseen.

Keskiyön paremmalla puolella intouduimme lähtemään paikalliseen baariin ja räpiköimme metsän sekä lähes aution keskustan läpi kohti tanssipaikkaa. Matkan varrella sattui pieni viinivahinko ja totesimme vedenkin olevan Keravalla kalliimpaa. En rehellisesti sanottuna muista, milloin olen jaksanut lähteä juhlien jälkeen vielä uloskin, joten oli ihan virkistävää selvitä ulos kotiovesta.

Silkkitassu ja louna olivat varanneet meiltä vierashuonepaikat jo hyvissä ajoin ja ”pahin Nanna” päätyi lopulta punkkaamaan olohuoneeseemme viritetyllä vieraspatjalla. Aamulla söimme jämiä, paikkasimme nestevajausta kivennäisvedellä ja tuoremehulla sekä pelasimme erän Catania. Puolenpäivän aikoihin tupa oli tyhjä, ellei mittavaa tyhjien pullojen pinoa eteisessä sekä keittiössä vaanivaa tiskivuorta lasketa…

Otetaanhan hei pian uusiksi?

 

 

 

suhteet ystavat-ja-perhe hyva-olo ruoka-ja-juoma
Kommentit (20)
  1. Oli varmasti kivat kemut, juhlatunnelma välittyy tänne ruudun toisellekin puolelle. 🙂 Ja oi mitä tarjottavia, nams!

  2. Olisikohan tuon mansikka- / juusto- / mikäonkaanihanuuskakun leipoja niin kiva, että jakaisi ohjeen..?

    1. Meidän perheen juustokakkumestari eli mies tekee juustokakut aina samalla perusreseptillä, johon vaihdetaan vain ”vaikuttavat” aineet eli perusmaut.

      Pohjaan tulee

      – 50g sulatettua voita tms.
      – Vähintään 200g keksejä, maku oman maun mukaan (esim. suklaavohvelit, minttu-Dominot jne.)
       
      Keksit murskataan, sekoitetaan voihin ja pohja”taikina” painellaan leivinpaperilla pohjustetun irtopohjavuoan alimmaiseksi.
       
      Täytteeseen tulee aina
       
      – 250g mascarponejuustoa
      – 2dl vaahtoutuvaa vanilijakastiketta 
      – 5 liivatelehteä
      – 2rkl kiehuvaksi kuumennettua sitruunamehua (johon liivatelehdet sekoitetaan)
      – Makuosa
       
      Vanilijakastike vaahdotetaan, sekoitetaan mukaan mascarpone ja lopuksi liivateliuos SEKÄ OMAVALINTAINEN MAKU esim. jokin marja, limetti, Wiener Nougat rouhe tms. joko makeampi tai raikkaampi. 
       
      Tämä kerros levitetään keksipohjan päälle ja annetaan hyytyä 5h jääkaapissa
       
      Kiillesysteemiin tulee
      – Marjaa tai hedelmää soosiksi ”ajettuna”
      – 4 liivatelehteä ja 2 rkl marjamehua, joka kuumennetaan ja johon liivatteet liotetaan
       
      Välikerroksen hyydyttyä kaadetaan kiilleosa päällimmäiseksi ja siihen voi ripotella koristeeksi jotain syötävää esim. lehtiä, hedelmänpaloja tai marjoja.
       
      Lopuksi kakun annetaan hyytyä yön yli jääkaapissa.
      1. Kiitos! Monta ohjetta vielä samassa.

        Oli jo ennestään blogin perusteella sellainen mielikuva, että sinulla on käynyt onni kun on miehiä jaettu. Mutta että juustokakkumestarikin vielä.:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *