Nyt niitä saa!

img_9565.jpg
Kuinka onnelliseksi Keravan Prisman vihannesosastolla seisominen voi ihmisen tehdä? Ei tarvita mitään hiukeaa kauppahallia tai pientä ruokakauppaa puulavoineen, kauniine paketteineen ja erityisine miljöineen vaan pelkkä lähin perusmarkettikin riittää kertomaan sen tärkeimmän: Kevätkauden vihannekset ja juurekset ovat täällä!

rehuja.jpg
Mies oli huomannut saman ja keittiöömme kannettiin tofun ja salaatin kavereiksi
pienet rapsakat retiisit, vihreät parsaniput, kirsikkatomaatit ja ulkomaiset uudet perunat.

img_9564.jpg
Taaperokin sai maisteltavakseen uusia ruoka-aineita. Ensimmäisessä kuvassa suussa on upouusi makututtavuus retiisi ja seuraavassa kahdessa kuvassa työn alla on oliivi, joka jo aikaisemmin useampaan otteeseen maisteltuna alkaa saada osakseen varovaisen hyväksynnän. (Minun lautasillani ei oliiveja nähdä, mutta koetan välttää omien ruoka(-asenne)vammojeni siirtämistä lapselle.)

ruogaa.jpg

Odotan innolla kesän makuja. Herneet, mansikat ja muut torin herkut saavat ajatuksenakin veden herahtamaan kielelle, mutta erityisen hauskaa maisteluhetkistä tulee, kun saa seurata oman lapsen reaktioita niin terveellisempiin ruoka-aineisiin kuin satunnaisiin herkkuihin kuten jäätelöön ja muurinpohjalettuihin.

Nam nam! Kyllä tätä ruokatarjonnan monipuolistumista on odotettukin!

img_9566.jpg

 

suhteet ystavat-ja-perhe hyva-olo ruoka-ja-juoma
Kommentit (2)
  1. Omnom nom nom nom nom nom.

  2. Retiisi!

    Parsa!

    Kevätsipuli!

    <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *