Päivän kehonkuvallinen ja mediakriittinen ilonaihe

fi_inspiration_dresses_w12_slide4.jpg

fi_inspiration_dresses_w12_slide2.jpg

fi_inspiration_dresses_w12_slide3_new-1.jpg

Halensin etusivun mekkokampanjan ihanat naurunrypyt, luonnollisen näköiset polvet, ja photoshoppaamattomat käsivarret saivat hymyn kohoamaan kasvoilleni ja mielen täyttymään ilolla.

Tätä voi tuskin toivoa, korostaa ja tehdä liikaa. Ai mitä? No tuoda monimuotoisuutta: eri kokoisia, muotoisia, värisiä, monen ikäisiä ja ikänsä näköisiä sekä omalla tavallaan kauniita kehoja lehtikuviin, mainoksiin sekä verkkokauppoihin virheettömiksi ja muovisen näköisiksi siloiteltujen kuvien sijaan.

Kiitos vinkistä Marille, tästä tuli todella hyvä mieli!

 

Kuvat: Halens

Kommentit (15)
 1. Mitä enemmän ajattelen asiaa, sitä varmempi alan olla kannastani: vaatteet olisi ehkä parasta esitellä henkarissa tai suoralle tasolle levitettynä. Kun semmosta mallia ei olekaan että se kaikkia muistuttaisi.

  1. Ei, mutta lähelle ehkä päästäisiin, jos malleina käytettäisiin keholtaan mahdollisimman erilaisia malleja. Minä ainakin toivon näkeväni kuvastossa vaatteen mallin päällä – henkarissa olevasta vaatteesta on vaikea arvioida, miltä se näyttää päällä.

   1. Olen samaa mieltä, todella ankeaahan se henkarissa olisi. MUTTA…ymmärrän myös että melkoisia katalogeja tulisi jos jokainen vaate olisi viiden eri tyyppisen mallin päällä tai jos sivun lehtimainoksessa sama kaapu olisi lyhyen/pitkän/hoikan/pullean/jne. päällä. Se ei liene kovin realistista.

    1. Joo, paksuja katalogeja tulisi, jos asiakkaita niin hyvin pyrittäisiin palvelemaan. Mutta ehkäpä niissä katalogeissa yleensä voisi olla erilaisia kehontyyppejä. Ettei kaikkia vaatteita esitellä vain yhden tyyppisen vartalon päällä

 2. Joo tämä on hyvä. On ainakin tämän vuoden alusta ollut tuo sama nainen myös printtikuvastossa, ja ihan samoissa kuvissa sellaisen tyypillisen mallikroppaisen naisen kanssa. Useinhan nämä yhtään perusmallikropasta poikkeavat on tungettu omille sivuilleen, mutta Halensilla siis ei 🙂

  Jos vaan jaksatte, niin kannattaa mennä antamaan kiitoksia suoraan Halensille 🙂

  1. Lupaan ryhdistäytyä tänään ja lähettää vielä kiittävää asiakaspalautetta suoraan!

   Mulle ei tota printtikuvastoa tulekaan, joten tämä oli hyvä lisätieto. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *