Pakko saada // WHITE INK

kollaasi1.001.png.001.png

whiteink7.jpg

kuut.001.png

whiteink9.jpg

Kuun lopussa on luvassa jotain pitkään pyörittelemääni, nimittäin suunnitteluaika uutta tatuointia varten. Katsotaan mihin muotoon ja kokoon kuvan kanssa lopulta päädytään. Joka tapauksessa joko loppuvuodesta tai ensi vuoden alkupuolella asian eteen tehdään jotain. Iiik-aaa-huhuhu-hiiks.

Tällä hetkellä valkoisten tatuointien visuaalinen ilme kiehtoo enemmän kuin laki sallii. Mikäli se sattuisi toimimaan oman ihotyyppini kanssa kunnialla, se olisi vahva vaihtoehto…

Mitäs tykkäätte?

 Hihakuva: Watson Atkinson // Kompassikuva: John Bodygraphic //
Muut Pinterest – en onnistunut löytämään lähdettä

kauneus iho ajattelin-tanaan trendit
Kommentit (7)
  1. Voi mä tykkään! Mut mä tykkään oikeesti ihan mistä vaan, jos siinä on joku ajatus takana. Vaikka se ajatus olis vaan, että se näyttää kivalta. Jotkut noista on parannuttuaan näyttäny ihan vaan vanhalta arvelta, niille en oo kauheesti lämmenny, mut muuten tykkään.
    Mä törmäsin joku aika sitten työn kautta ihan SAIRAAN TAITAVAAN tatuoijaan, voisin heittää sulle sen sivun linkin tossa joku kerta kun muistan 😀 Sillä on kyllä niin järjettömän upeeta toi värien käyttö, et en tiiä pystytkö pysyy pelkässä valkosessa musteessa. Toisaalta esim pienet värilliset kohdat, rajaus siellä täällä yms vois olla aika mageekin. Joku tosi hailakka turkoosi tai violetti tai jotain.

    Millasta kuvaa oot ajatellut?

    Mari K.

  2. Vau, en ole moisista kuullutkaan! 🙂 Jos en kokisi, että oma leimakiintiöni olisi täynnä, niin ottaisin varmana tuollaisen valkoisen tatuoinnin. Tosi hienoja! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *