Panisin.

Sanoi nörttimies™, kun kysyin mielipidettä reissuasustani. Yleisesti ottaen mies noteeraa ulkonäkööni liittyvät asiat melko harvoin ääneen. Parhaita (etu)puoliani korostavat yläosat saatetaan joskus erikseen mainita ja erityisen kauheat vaatteet tai hiusratkaisut saavat myös huomiota osakseen. Palautetta kysellessäni saan usein vastaukseksi toteamuksen, että mies kyllä ilmoittaa, jos ulkonäköni ei enää miellytä. Hyvä että sentään niin…

Satunnaiset ystävien, sukulaisten tai jopa blogin lukijoiden antamat kivat kehut ja kommentit lämmittävätkin mieltä. Ja toisinaan perusteellisen puunaamisen ja onnistuneen poseeraamisen jälkeen katson itseämi valokuvissa ja miettin, että oho, ei pöllömmän näköinen norppaemo!

Olen tutustunut blogin kautta useisiin mainiohin tyyppeihin ja tällä kertaa blogituttavuudet vievät Tampereelle viettämään laatuaikaa ihanien naisten kesken, ilman miehiä ja lapsia. Minulle tärkeä osa irtiottoja on niiden suunnitteleminen, niistä intoileminen ja asujen pohtiminen ennen varsinaista tapahtumaa tai reissua.

Vaikka tämänkertainen reissu kestää kokonaisuudessaan vain reilun vuorokauden, sain käytettyä tovin jos toisenkin kahden asuni pähkäilyyn. On ajan kanssa vaatteiden valitsemisessa, hiusten pöyhistämisessä ja hieman vahvemmin meikkaamisessa oma viehätyksensäkin. Pääsee paremmin irtautumis-olotiloihin.

Meillä lienee edessä hyvän ruoan, juoman, kenties myös tanssimisen ja varmasti nauruntäyteinen ilta. Toivottavasti teidänkin viikonloppuunne mahtuu isoja tai pieniä irtiottoja. Palaillaan pian Tampereen reissun kuvien ja kuulumisten merkeissä!

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan trendit
Kommentit (3)
 1. Tosi nätti!! 🙂

  1. phocahispida / Ilman sinua olen lyijyä
   10.2.2014, 22:33

   Kiitoksia!

 2. Karoliina K / Hoitolaukkuelämää
  9.2.2014, 10:50

  Kaunis!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *