pico pico pic pico pico pic

picopicopico.001.png

On hauskaa huomata, miten oman vaatteiden ostelun vaihdettua lastenvaatteiden osteluun, 
huomaa aikaisempaa paremmin, miten muutkin jutut kuin Cars-, Angry Birds- ja Hello Kitty-printit näkyvät monen eri merkin ja ketjun vaatteissa. Ideat kiertävät (tai sitten käy niin kuin lastenvaatteiden suunnittelun ihmeelliseen maailmaan vihkiytynyt Luru selittää kommenttiosiossa).

Hei tehdäänpä tällainen sadetakin oloinen romantisoitu kalastajakylä-rannikko-originellitakki
ja lisätään joku reipas väri. Tulee kyllä myymään kuin häkä kaikkien rumiin kuoseihin
ja softshelltakkeihin kyllästyneiden lastenvaateintoilijoiden keskuudessa.

Ja kun yksi takki myydään loppuun, muut tekevät äkkiä omansa perässä.
Mutta kyllä minä vähän tuota Seppälän takkia salaa hypistelin.

 

muoti trendit uutiset-ja-yhteiskunta raha
Kommentit (7)
  1. HelloAochi: Tyttövaatteista puheen ollen pyörin tänään Lindexin Alessa lähes fyysisen tuskan kourissa, kun yksi ihana mustavalkoinen haalari poltti näpeissä, mutta siinä olo röyhelöt olkapäillä. Yhyy.

    Tilia: Olen sen verran hurahtanut, että uskon pojalle kertyvän vähintäänkin lahjana tai kirppiksiltä tämän kasvaessa myös ns. edustustakkeja. Oma maastonvihreä takkini on kyllä ollut myös erittäin hyvä. Harva tahra on sellainen, joka siinä näkyisi. En olisi joutunut pesemään sitä varmaan vielä kertaakaan, ellei kissa olisi kerran lirauttanut siihen. (Hyh.)

  2. Tuo maastonvihreä on kyllä tosi hyvä ulkovaatteen väri. Kokemusta on Fjällrävenin vihreästä monilta vuosilta. 🙂 Ei näy tahrat juurikaan ja nurmikolla voi istua huoletta. Keväänkeltainen on ihana, mutta menee heti pilalle tositoimissa hiekkalaatikolla ja mutalälleissä. Toki on lapsukaisia, joilla on ns. kaupunkivaatteet erikseen vappupiknikkiä ja tavarataloissa kiertelyä varten, mutta meidän muksuilla ei ole.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *