#Teammomfie Tallinnan risteilyllä - katso kuvat!

Söimme, joimme, tanssimme pikkutunneille ja hajoilimme skandaalinännille.

Laittauduimme pieneen hyttiin ahtautuneina ihan seuran vuoksi ja siinä häärätessä meinasimme unohtua istuskelemaan onnemme eli pöytävarauksemme ohi. Onneksi emme sentään jääneet nälkäisiksi, koska ainakin omassa tapauksessani nälkä on hyvän fiiliksen pahin vihollinen.

Jonotin elämääni ensimmäistä kertaa laivamyymälän aukeamista, sillä olin niin janoinen. Toisin kuin alas vedettäville rullaoville pakkautuneet, hädin tuskin täysi-ikäiset kanssaodottajat, olin itse hakemassa aidosti vettä ja kolaa enkä lavallista laivajuotavaa.

Kynnelle kykenevät heräsivät aamulla reippaasti tai vähemmän reippaasti pyörähtääkseen Tallinnan keskustassa aamiaisella ja tehdäkseen tehokkaan ostoskierroksen. Vaikka liikkeelle selviäminen olikin hieman tuskaisaa, tuli onnistuneesta keskustakierroksesta sopivan kiireetön olo ja itse kullekin tarttui laukunpohjalle tuliaisia ja muutamille myös kasa tarkkaan etukäteissuunniteltuja täsmähankintoja.

Oli hurjan kiva reissu - ainut valituksenaiheeni olkoon se, että jouduin bändilliselle tanssilattialle teinidiskon sijaan. Onneksi sentään esiintymisvuorossa ollut bändi oli skarppi ja soitti pääsääntöisesti ihan tanssittavaa, viime vuosikymmeniltä ammentavaa musiikkia eikä sentään mitään Juna kulkee-humppaa. Mutta silti, seuraavalla reissulla teinidiskoon, kiitos. 

Kiitos tällä kertaa mukaan kyenneille #teammomfielaisille - otetaan samalla tai eri kokoonpanolla joskus uusiksi!

 

// #MOMFIE

 

 

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

Ihania kuvia! Mutta kaikkein hauskin yksityiskohta ehkä noi miehet baaritiskillä (ilmeet!) :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Mä oon varmaan (taas) nauranut ihan tosi hiljaa :D

Amma
Why you little!!

Mullakin kävi mielessä, että Elina on varmaan hihitellyt ihan hiljaksiin siellä (kuten kuvasta öö kuvista näkee ;)

MinEna
Kasvukäyrillä

Mä mitään koskaan... :'D

Faabeli
#MOMFIE

Kiitos vinkistä Kristaliina! Multa meinas ihan jäädä huomaamatta tämä iloisen aamurepeämisen aihe :D

Kylläpä te kaikki reissulaiset näytättekin kauniilta, keväisiltä ja onnellisilta. (Ensi kerralla minä kans!)

phocahispida

Ensi kerralla todellakin!

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Upeita kuvia ja niin kauniita naisia! Mä olisin sittenki voinu lähteä mukaan, kun ei se lapsi ole syntynyt vieläkään... ;D

phocahispida

Oisit vaan lähteny! Hyvin olisi mahtunut punkkamaana esim. mun kanssa, kun nukun aina C-muodossa niin siihen olisi yksi pieni o sujahtanut hyvin kaveriksi. :,DD

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.