Yksi Tallinna-asu – kasa asusteita

Tässäpä olisi toinen Tallinnan reissulla käytössä olleista asuista, tosin ensimmäiset kuvat on räpsäisty jo Helsingin päässä. Ja toisaalta hyvä niin, sillä vuokra-asunnolle päästyämme kaulakorut, hiuskoriste ja kengät menivät vaihtoon. Ensimmäiset turhamaisuussyistä ja kengät oikeastaan jo aiemmin, sillä ne oli hankittu lukion ensimmäisellä luokalla ja kuten Tallinnapostauksessa kirjoitinkin, ne hajosivat jalkaan.

Mekko on ostettu Prismasta, mustat kengät jo lopettaneesta keravalaisesta kenkäliikkeestä, ihonväriset kengät, hiuspannat ja korvakorut H&M:ltä, alushame löytyi Lindexiltä, kaulakorut on kasattu kirpputoreilta ja laukku on Indiskan mallikappale (saatu).

Kummat asusteet ovat mielestänne kivemmat?

 

muoti trendit
Kommentit (2)
 1. Kun kerran pitaa valita, niin muhun kylla vetoo toi jalkimmainen. Ei niin etta ekassakaan on mitaan vikaa!

  Toi mekko! Ihan taas sita piti tulla kommentoimaan, kun se on niin ihana! Vaikee uskoo, etta se on prismasta. Nayttaa tosi hyvalta sun paalla!

  1. phocahispida / Ilman sinua olen lyijyä
   16.8.2014, 18:09

   Toi on kyllä tosi kiva mekko ja alan pikkuhiljaa uskomaan, että Prismastakin voi löytää kivoja vaatteita, sillä tuon mekon lisäksi löysin S-ryhmän Premoda-merkiltä tänä kesänä toisenkin kivan mekon, senkin alennuksesta.

   Kumpikin mekko on maksanut muistaakseni noin viisitoista euroa ja tuotakin siksakkimekkoa olen käyttänyt ja pessyt verrattain paljon eikä se ole mennyt miksikään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *