Yksinäisyys tappaa

Oon yksinäinen. Mul on ihana perhe ja ystäviä, poikaystäväki, mut oon yksinäine. Mul on mut ei oo ketää kelle voisin soittaa ku tunnen etten haluu enää olla tääl. Mun vika se on mut kuitenki. En oo koskaa pystyny kellekää puhuu täysin avoimest mitä tunnen ja ajattelen mut mul on kyl ollu ystävii kelle oon paljo pystyny puhuu.

Mul on vaa tällane ihana ongelma etten pysty jutella kellekää ku mul on se kaikist kamalin olo. En saa itteeni ottaa yhteyt kehenkää. Ehkä pelkään et ne vaa nauraa mun ongelmil ja aattelee ettei ne oikeest oo mitää tai sit vaa itekki uskon ettei mun ongelmat oikeest oo kertomisen arvosii. Vai onks se sitä et en haluu näyttää tätä puolt itestäni koska joku vois oikeest satuttaa jakamal näit ongelmii eteenpäi. En tiiä. Tunnen itteni nii säälittäväks ja idioottimaiseks. Mite voi olla nii vaikee vaa soittaa jollekki ja sanoo et mul on paska olla? Säälittävää.

Mun koulukaverit on täydellisii ja meil on iha mahtava ryhmähenki. Aina välil hengataa yhes esim. lautapeli-illan merkeis tms. ja meil on ain yht kivaa. Aina voi mennä porukkaa ja jutella. Meil on ihanan suvaitseva ja hyvä fiilis luokan keske. Mut silti en oo tähän toise vuode alkuu mennes onnistunu juttelee kellekää koulun ulkopuolel oikeist asioist. Pariki tyttöö meiän luokalt on just sillee mun kaa et kaikki normaalit ihmiset ois jo alottanu sen kaveruuden mut mä en pysty. Sillo ku oltii kolme vuot eros mun poikaystävän kans ni kehitin tän totaalisen kykenemättömyyden tutustuu ja jutella viestitelle.

Yritin sinä aikan monest Jodelin kaut tutustuu johonkuhu iha laittamal jodlauksen et ”haluuks joku tutustuu”. Mut aina se pääty siihe et seuraavan aamun ei enää juteltu. Siit sit ajauduin totaaliseen pelkoo viestittelyn kaut tutustumisee ja muute vaa jutteluu ylipäänsä. Ahdistun ja pelkään etten osaa keskustella, jote kaikki keskustelut aina tyrehtyy ja saan itteni vaikuttaa iha sekopäält. Yliajattelen kaiken siin keskustelus nii et mun on mahdoton olla renton ja oikeesti nauttii siit. Koska tottakai mun tapa viestitellä ajaa kaikki pois mun luota.

Joten nytki ku tunnen et haluun vaa nukahtaa ja herätä jossai iha muual ni en laita kellekää viestii koska ensinnäki en osaa keskustel ja toiseks en haluu huolestuttaa ketää. Niimpä siis soitan mun paskaa fiiliksee sopivaa musiikkii kuulokkeist nii täysil et päähä sattuu ja kirjotan nii kaua et pääsen siihe turtaa fiiliksee. Sit voin vaa nukahtaa ja herätä huomen ja esittää nii kaua et joku asia saa mut taas piristyy.

Ja nytki ku kaikest mun selittämäst huolimat menin heikkon hetken lähettää mun poikaystäväl viesti et ”teeks jotai” tarkotuksen vuodattaa kaikki sille jos se sattuis vastaa ni nyt ku se ei oo vielkää vastannu ni pystyn valehtelee. Sit joskus ku se soittaa tai vastaa mun viestii ni mul on kerääntyny tarpeeks energiaa esittää taas ja pitää se hyvält mielel ajatelle et mul on kaikki hyvi.

Menin taas ajaa vähä aika sit mun luot ihmisen joka välitti ja jolle pystyin puhuu. Nyt mul ei sit oo ketää ku en mun poikaystävääkää osaa häiritä näil asioil koska se ei tiiä tätä osaa must enkä osaa lähtee tätä sille selittää. En haluu häiritä sitä. Enne en ollu mitää muuta ku riesan sille ni nyt vältän mun ongelmil häiritsemist viimesee asti. Ja mitä hyötyy mun on taas oppii tukeutuu siihe ku kuitenki joudun taas oppii elää ilman sitä.

How great is this life, am I right?

#imgood

suhteet ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (2)
  1. Ne ketkä ovat oikeita ystäviä , ketkä oikeasti välittävät, he jotka pitävät sinusta vaikka olisitkin välillä raskas kaikkine huolinesi.eivät he oikeesti poistu elämästäsi noin vain vaikka työnnät heitä pois hetken oikusta tai kun muuten ahdistaa. Eikä kaikki pysty kaikille puhumaan syvimpiä ajatuksiaan, joillekkin sen pitää olla joku tietty erityinen, erityinen joka näkee kipuilevan kuoresi sisällä olevan sisimpäsi , sen kaiken hyvän. Ymmärtää sinua vaikka olisi eri mieltä.
    Sinulla on myös blogi johon voit kirjoittaa ilot, surut, pohdintasi ilman että sinua tunnistetaan.

    1. Kun olen eniten kokenut yksinäisyyttä, en ole ollut todellisuudessa yksin. Ympärillä oleva on vaan ollut pinnallista, ei mitään syvällistä, vain pintaa ja kuorta menestyvää ulkokuorta, teatteria jonka taakse on kätketty todellinen sisin. Ehkä olen etsinyt aina henkistä kasvua kuin taloudellista ja ulkoista menestystä, statusta. Meitä on joka lähtöön niitä jotka ovat bileiden kuninkaita tai kuningattaria, menestyviä johtajia, julkkiksia. Mutta kotiin tultuaan niin yksin niin väsyneitä. On myös niitä jotka ovat löytäneet oman tiensä tai aavistelevat jo mihin suuntaan lähteä. Mieti siis missä tilanteissa tunnet olevasi siellä mihin kuulut , missä seurassa voit olla oma itsesi sellaisena kuin olet, vahvistua siinä missä olet hyvä. Sillä että yrität olla muiden mittojen mukainen, tulet voimaan aina pahoin. Kun kasvat omana itsenäsi sellaiseksi hyväksi itseksesi mikä on aitoa sinua,niin voit olla jopa enemmän kuin he, joita ihannoit nyt.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *