Kännykät, jotka eivät ota vastaan käyntikortteja

Tämä on täysin lapsellinen inhon aihe, mutta miten irrationaalista raivoa se voikaan aiheuttaa, että lähettää toiselle käyntikortin ja sitten se toinen vain laittaa takaisin, että ”pliiz voiks laittaa ton erillisenä viestinä, kun mun kännykkä ei ota vastaan käyntikortteja”.

 

Förlåt, mutta onko sun kännykkäs matkustanut aikakoneella keskiajalta tänne, vai mitä helvettiä sille on tapahtunut? Vai ootko vahingossa ostanut jonkun ”olen vanhuudenhöperö ja käytän puhelinta jossa on vain yksi nappula”  -mallin? Kuinka jumalattoman ärsyttävää on alkaa näpytellä jotain numeroa: ensin katsot numeroa, sitten naputat, sitten et muista numeron loppua, joten katsot uusiksi, sitten taas naputat. Sama meno jatkuu ainakin neljästi, sillä millainen hullu muistaa jotain kymmenen numeron yhdistelmiä yhdeltä katsomalta.

 

Joskus mulle vain hups käy niin, etten enää sitten lähetä mitään numreoita takaisin. Ne paskiaiset ei ansaitse sitä.

hyvinvointi mieli
Kommentit (1)
  1. Esimerkiksi suhteellisen suuren suosion saavuttaneet Android-puhelimet kuten iPhone ja kaikki Windows-puhelimet kuten Nokian Lumiat eivät pysty vastaanottamaan Nokian vanhoja käyntikortteja. Ja sama useimmiten toisinpäin.

    Tai vaihtoehtoisesti käytä copypastea eikä tarvitse muistaa numeroa.
    Jos ei voi kopioida, oma kännykkäkään ei ehkä ole ihan viimeistä huutoa. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *