Nächste Station: Berlin

Itse Minna Mänttäri

Huomenna.

Tämä on kolmas reissuni Berliiniin. Ensimmäisellä kerralla en oikein ottanut kaupungista selvää, ehkä vähän petyinkin siihen. Toisella kerralla rakastuin siihen kengänpohjiani myöten. Kolmannella kerralla, kaksi vuotta sitten rakastin edelleen, mutta arki hiipi jo suhteeseen: kolmessa viikossa jo vähän kyllästyinkin. Silloin lähdin sieltä kotiin helpottuneena: yli kolmenkymmenen asteen helteet olivat pusertaneet minusta kaiken irti. Kaipasin jo kotiin, järveen ja pellonreunaan. 

Ja nyt. Neljäs kerta. Rinnassa kutkuttaa samalla tavalla kuin vanhan heilan kohdatessa. Vieläkö on tunteita, ja minkälaisia?

Olen sekä odottanut tätä viikkoa että pyrkinyt odottamaan siltä mahdollisimman vähän. Olen selannut laiskasti blogeja poimiakseni tuoreimpia matkavinkkejä ja sitten lopettanut senkin. Aion käyttää hyväksi havaittua reissumetodia: mene sinne minne nenä näyttää.

Lisäksi aion ainakin kirjoittaa, ottaa kuvia, syödä ja juoda hyvin. Ja ostaa loppurahoilla matkalaukkuni täyteen puoli-ilmaista luonnonkosmetiikkaa.

Kuulostaa ihan hyvältä suunnitelmalta. 

 

Päivitän viikon aikana matkakuviani Instagramiin, tietenkin hashtagilla #perliininmunkki. Klikkaa siis seurattavaksi minnamanttari jos haluat mukaan virtuaalimatkalle. Kuvat ilmestyvät myös tämän blogin sivupalkkiin. 

En vielä tiedä, päivitänkö blogia matkalla, mutta reissun jälkeen lupaan ainakin kootut muistelmat. Vanhat Berliini-matkablogini löytyvät täältä:

Perliininmunkki 2013

Perliininmunkki 2012

 

Auf Wiedersehen! 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.