Paljon onnea, Rimpsa!

Itse Minna Mänttäri

Oho, blogisynttärit! Rimpsa on majaillut Lilyn katon alla jo tasan vuoden. Aika o mänt ko iltamis, sanoisi mammani tähän. 

Mietin kiihkeästi, mikä olisi osuva postaus tähän huikeaan merkkipäivään, mutta onneksi marietta ratkaisi asian paiskaamalla minua ystäväkirjahaasteella. (Ja anteeksi, tiedän että olen jättänyt kesän aikana vastaamatta ainakin yhteen vastaavaan haasteeseen, mutta en tahallani, vannon!)

Sain siis seuraavanlaiset kysymykset:

1. Kerro itsestäsi jokin asia, jota emme blogisi perusteella ehkä vielä tiedä.

Hmm. Kauhean vaikea kelailla, mitä kaikkea on tullut kerrottua. Blogini perusteella minusta saa ehkä sellaisen kuvan, että elämäni on tosi hauskaa ja että teen ja minulle tapahtuu mahtavia juttuja. Kyllä, sekin on totta. Mutta tiedän myös, miltä tuntuu inhota omaa elämäänsä niin paljon ettei oikein jaksaisi elää sitä mitenkään päin ja herätä uuteen päivään. Onneksi ne ajat ovat toistaiseksi takanapäin. 

2. Kuvitellaan, että sinut tuomitaan vankilaan. Minkä rikoksen olet tehnyt?

Olen varmaankin listinyt jonkun, joka on uhannut tehdä pahaa jollekin rakkaistani.

3. Mihin tv-sarjaan olet koukussa ja miksi?

Huippumalli haussa. Siinä vain on sitä jotakin. Erityisesti muodonmuutosjakso, jossa mimmit itkeä tillittävät pätkittyjen tukanlatvojensa perään on ehkä suurinta huviani. Sipsipussin takana on myös hyvä olla salaa sitä mieltä, että minusta olisi varmasti tullut erinomainen huippumalli, jos luoja vain olisi suonut toisenlaiset kasvonpiirteet. Ja ruumiinrakenteen. 

4. Millainen tietokoneen tai puhelimen taustakuva sinulla on ja miksi?

Läppärin taustakuvana on kissani Pomppu päiväunilla (aww, tarvitseeko tätä muka perustella?), puhelimessa taas Beelitz-Heilstättenin hylätystä sairaalasta napattu hammaslääkärituolikuva. Koska se on magee ja muistuttaa siitä, miten tärkeää on olla rohkea. 

5. Mitä sinulla on aina jääkaapissa? Miksi?

Voita, koska ei ole ruoanlaittoa ilman sitä. Maitoa, koska en juo mustaa kahvia.

6. Mikä kirja mielestäsi kaikkien pitäisi lukea ja miksi?

Veitsen terällä, Arno Kotron kirjoittama elämäkerta Christer Lybäckistä: toivottomaksi tapaukseksi tuomitusta vankilakundista, josta tuli arvostettu kirurgi. Huikea tarina siitä, miten ihminen pystyy mihin vain jos oikeasti haluaa. 

7. Kuka on suosikkihenkilösi maailmassa (perheenjäsen, puoliso, julkisuuden henkilö, kuvitteellinen hahmo.. kuka tahansa)?

Inhoan asioiden ja ihmisten laittamista paremmuusjärjestykseen, mutta tähän on kyllä vastattava että aviomies. Taannoin juhlissa minulta kysyttiin, että onkos tämä nyt se mies joka pitää sinut pystyssä. Sanoin, että sehän se on. Ja paljon muutakin.

8. Jos sinulla olisi nimikkodrinkki, mitä siihen tulisi ja miltä se maistuisi?

Se olisi varmaankin joku shotti, joka olisi pääasiassa kirpeä mutta siinä olisi myös häivähdys makeaa. Ehkä sellainen salmari-sitruslikööri-combo suolareunuksella. Nopea nauttia ja käy nätisti päähän. 

9. Mikä oli ensimmäinen ostamasi cd-levy (tai kasetti)?

Ihka ensimmäinen c-kasetti oli Tiffany-nimisen artistin hengentuote joskus kultaisella 80-luvulla. Cd-levyistä ensimmäinen taisi olla Hittibuumi. Uijui.

10. Mikä on ihan ehdoton suosikkiblogisi Lilyssä ja miksi?

Tämä nyt ei ole mitään haasteen antajan nuoleskelua, mutta diggailen kovasti Mua lemmitkö vielä, Kustaa?-blogista. Tykkään ylipäänsä sellaista blogeista, joista tulee sellainen olo, että kirjoittajan kanssa olisi kiva mennä joskus kaljalle. Tästä tulee.

***

No niin, siinäpä ne. Itse haluan heittää haasteen kaikille blogini lukijoille, ottakee koppi! Jos sinulla ei ole omaa blogia, mikään ei estä vastaamasta kysymyksiin kommenttilaatikossa.

Kas tässä kysymykset:

1. Jos sinun olisi pakko luopua joko näkö- tai kuuloaististasi, kummasta luopuisit?

2. Noloin teinimokasi?

3. Missä ja miten asuisit, jos voisit vapaasti valita, ilman rahahuolia?

4. Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?

5. Mikä on tangolaulajanimesi (oma toinen nimi + äidin tyttönimi)?

6. Millainen leipä on mielestäsi rieska?

7. Jos voisit poistaa yhden asian maailmasta, mikä se olisi?

8. Mitä vaatetta et ikinä pukisi päällesi?

9. Kaikkien aikojen paras sketsisarja?

10. Mikä on rakkain valokuvasi?

 

(Psst... seuraa Rimpsaa myös Naamakirjassa.)

Kommentit

annemi

Kippis ja onneksi olkoon! :)

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Kiitos kaunis!

marietta

Tunne on molemminpuolinen! :)

Toimitus
Toimitus

Onnea ja skool yksivuotiaalle!

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Kiitos, arvon Toimitus!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.