Piinapäivät on täällä

Viime postauksen jälkeen kävin ultrassa, jossa näkyi hyvin aikataulussaan kasvavat munarakkulat ja sainkin ohjeistuksen aloittaa seuraavalla viikolla ovulaatiotestauksen. Satuin olemaan kipeänä tämän viikon ja siksi testausajatkin hieman vaihteli. Yleensähän testausaika pitäisi olla suunnilleen sama kellonaika, mutta itse totesin että tässä kierrossa yritän saada edes sen toisen vaatimuksen eli 4h virtsaamatta täytettyä. Siksi teinkin positiivisen ovulaatiotestin klo4.30 yöllä. Oikeastaan tein niitä neljä kahdella eri kerralla.

Yöllä tein kaksi testiä, joista eka oli positiivinen ja toinen negatiivinen. Totesin, että ehkä näinkin unta ja jatkoni unia ajatellen, että 4h päästä teen sitten seuraavat testit. Onneksi nukahdin pidemmäksi aikaa ja 5h päästä tein kaksi ovulaatiotestiä, jotka molemmat näytti positiivista. Puhelin käteen ja klinikalle soittoa. Sain ajan inseminaatioon samalle iltapäivälle. Itse inseminaatio kesti muutaman minuutin ja käynti kokonaisuudessaan alle 20minuuttia. 

Joskus on tullut olo klinikalla, että kaikki on samaa massaa ja työ tehdään liukuhihnalla. Ehkä silloin kellään ei ole ollut aikaa kohdata juuri minua tai olen soittanut heille kiireiseen hetkeen. Yleensä olen kuitenkin ollut tyytyväinen palvelun tasoon ja tälläkin kertaa mieltä lämmitti erityisesti se, että lääkäri kutsui etunimellä. Kaikki ne hymyt ja tsempit mitä tälläkin kertaa sain lämmitti sairaslomalaisen mieltä.

Nyt, kun inseminaatio on tehty niin täytyy odottaa 14 päivää ennenkuin tekee raskaustestin. Viime päivien ajan olen joko miettinyt, että tässä kierrossa tulen raskaaksi tai sitten etten koskaan tule raskaaksi. Nyt ymmärrän miksi näitä päiviä inseminaation ja raskaustestin teon välillä kutsutaan piinapäiviksi. Olen ainakin vielä vakaasti sitä mieltä, että teen raskaustestin vasta silloin, kun 14 päivää on kulunut inseminaatiosta, mutta saa nähdä jaksanko odottaa sinne asti. Toki testi on varmempi mitä myöhemmin sen tekee.

Jos siellä ruudun toisella puolella on joku näitä lukemassa, niin olisi kiva tietää onko herännyt jotain kysymyksiä tai kommentteja postauksien aiheista tai niiden vierestä. Olisi kiva tietää lukeeko näitä kukaan.

Kommentit (2)
  1. Hei. Kuinka kävi hoitojen kanssa? Siitä näyttää olevan tovi. Eksyin blogiisi kun satun itse olemaan juuri samassa tilanteessa. Toivottavasti onnistuit!

    1. Hei! Kiitos sinun sain aikaiseksi kirjoittaa ainakin vielä yhden postauksen nykytilanteesta. Saat vastauksen kysymykseesi ja toivottavasti tukea omaan matkaasi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *