älä raiskaa!

Meinasin pudota sängystä eilistä Novan aamua kuunnellessani. Ettäkö NAISEN pitäisi juoda risteilyillä vähemmän, koska nainen tietää, mihin liiallinen juominen voi johtaa?

Samanlaisia kannanottoja on tämä maailma täynnä. Älä kulje pimeällä kadulla. Älä pukeudu liian paljastaviin ja provosoiviin vaatteisiin. Älä luota vieraisiin. Älä lähde tuntemattoman matkaan. Älä hymyile eri kulttuurista tulevalle, joka saattaa tulkita hymysi viestiksi seksistä. Älä siirrä hiuksia otsaltasi sivuun, sillä se saattaa olla jollekin merkki suostuvaisuudesta. Älä sano ”EI”, koska se kuitenkin tulkitaan naiselliseksi ”KYLLÄ”ksi.

Ja silti, kuitenkin, valtaosa raiskatuista tuntee raiskaajansa. Suuri osa naisista tulee raiskatuiksi parisuhteessaan tai eksänsä taholta. 

Raiskaus ei kuulu seksiin. Ei parisuhteeseen. Se ei ole normaalia seksuaalikäyttäytymistä, vaan AINA väkivaltaa. Ja väkivalta on rikos.Minä vertaan raiskausta murhaan, koska raiskauksessa jotain kuolee. Jotain menee niin rikki, ettei sitä enää saa ehjäksi. Ei koskaan. Siitä jää arpi.

Niin että haloo. Älä raiskaa.

1545011_728959543791885_3807955381871704967_n.jpg

(Raiskatuksi tuleminen ei koskaan ole raiskatun syy, vastuu on ainoastaan raiskaajalla. Apua saa esimerkiksi Tukinaisesta, www.tukinainen.fi tai kriisikeskuksista.)

 

suhteet oma-elama mieli uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (6)
  1. Keiju Toiveikas
    11.4.2014, 13:21

    Luin uutisen aiheesta ja tulin niin vihaiseksi! Ei hemmetti tätä elämää. Argh.

  2. Eksäni kiristi seksillä juuri ennen suhteemme lopullista loppumista. Tuntui raiskatulta sen jälkeen, kun sinulle ei jätetty vaihtoehtoja eikä olisi moista todellakaan halunnut. Päivääkään en ole katunut annettuani eksälle lähtöpassit viisi vuotta sitten. Olisin tahtonut tosin leimata kaverin otsaan varoittavan merkin tämän itserakkaudesta, kiristyksestä, sekä paskan puhumisesta, ihan vaan varoittaakseni muita naisia. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *