12m2

 

1483D63E-8FA8-46CC-88BD-A843C0A3FBC3.jpeg

Saatuani vihdoin kameran tänne Hollantiin, ajattelin esitellä teille mun väliaikaista kotia. Yleisissä tiloissamme ei oo oikeeastaan mitään kuvattavaa, joten pitäydytään mun huoneessa. Ennen tänne saapumista tiesin odottaa kivan näköistä huonetta, mutta täytyy sanoa että tää yllätti mut silti positiivisesti. Tehtyämme pienen Ikeavisiitin sain tästä vielä kivemman ja vähän omannäköisen. Pääsin myös vihdoin ostamaan samettityynyt, mitkä ei Helsingin kodissa oo saaneet puoltavaa ääntä, haha. Täällä oli alunperin myös iso, vihreä, ruma säkkituoli jonka sain hyvin piilotettua yläkerran pieneen varastoon :-D.

9F24EA67-34CD-4024-A13B-0EA210B6886C.png

Mun huone on meidän kolmikerroksisen talon ylimmässä kerroksessa, jossa on tämän lisäksi yksi huone ja mainittu pieni varasto. Tässä huoneessa parasta on ehdottomasti ihana katon muoto. Toisena tulee ehdottomasti leveä ikkunalauta, jonka ääressä aina meikkailen ja kolmantena ehkä kauniin värinen lattia. Ainut huono puoli tässä on lämmitys (tai sen olemattomuus). En oo vielä ymmärtänyt ton patterin sielunelämää, sillä tuntuu sen menevän pois päältä aina kun vähänkin kylmenee.

586ABD02-BCF0-49EB-BB86-EECF7E48B0E5.png

12 neliöön on tosi hyvin saatu mahtumaan työpöytä ja tuoli, 140cm leveä sänky, TV-taso, vaatekaappi ja lavuaari (:-D). Tota lavuaaria ensin naureskeltiin, mutta täytyy sanoa sen olleen erittäin hyödyllinen vaikkakin tuo ehkä vähän vankilaviboja.

Huone oli valmiiksi kalustettu, joten tänne muutto oli super iisi.  Oon kyllä tosi iloinen, että oon saanut näin ihanan huoneen, jossa viihtyy helposti tän vuoden.

Nyt nokka kohti Schipolia ja sitten Helsinki-Vantaata <3.  Ihanaa viikonloppua kaikille!

8ACFBECB-6653-4C32-B44C-7FE422731CEB.png

Welcome to my temporary home! When I booked this room, I already knew it was very cute but I was still surprised by how nice it was. After a small trip to Ikea, I got it even nicer and homelike. 

The room was furnished, so moving in was very easy. We were first laughing at the sink in the room, but actually, it has been extremely useful. My favourite parts are definitely the beautiful roof and wide window sill. 

The only disadvantage of this room (and whole house) is that is is very very cold and the radiator seems to live its own life :-D. 

Now off to Helsinki <3. Have a great weekend!

 

 

xx, Janita

Kommentit (2)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *