Jouluapua

92D061DE-A2D8-4F81-9569-5FDDAD521F77.jpeg

Ihanaa joulukuun alkua kaikille!

En halua tällä postauksella kiillottaa omaa sädekehääni, vaan herätellä muita mun kaltaisia, joille joulu on aina ollut pelkkää ilon juhlaa tai ehkä niitä, joille se ei aina ole sitä ollut mutta nyt olisi mahdollisuus auttaa jotakuta toista.

Suvussamme on vuodesta toiseen hoettu samaa mantraa siitä, kuinka ”tänä vuonna ei oikeesti osteta lahjoja” ja jostain syystä kuusen alta on löytynyt paketteja. Vaikka kulutushysteria ahdistaa vuosi vuodelta enemmän, on lahjojen saamisessa ja etenkin antamisessa aina oma ihana fiiliksensä.

Oon joka vuosi herkistellyt muun muassa Joulupuu-keräykselle, mutta jostain selittämättömästä syystä jättänyt toteuttamatta kaikki auttamishaluni. Tänä vuonna päätin käyttää pienen osan joululahjoihin varatuista rahoista ja vaivasta niiden auttamiseen, joille joulu ei automaattisesti ole lahjoja ja kimallusta. Halusin ehdottomasti auttaa suomalaisia perheitä ja koska en täältä Hollannista kerkeä osallistumaan Joulupuuhun, valitsin Jouluapua-sivuston ja postitin lahjat suoraan perheille.

Jouluapua yhdistää avuntarvitsijat ja -tarjoajat ilman turhia välikäsiä. Avuntarpeessa olevat perheet ja heidän toiveensa löytää kartalta, josta voi ottaa heihin suoraan yhteyttä ja sopia lahjoituksesta tarkemmin. Niin helppoa, niin vaivatonta ja niin iso apu jollekin. Katsomalla kartasta ihmisten toiveita huomaatte, miten pienellä vaivalla voitte auttaa.

Kuten sanottu, postauksen tarkoituksena ei ole oman sädekehän kiillotus vaan oma toiveeni siitä, että tän kirjoituksen avulla saadaan edes yks auttaja lisää ja sitä kautta useammalle edes vähän parempi joulu <3. Oma erityiskiitokseni myös poikaystävälleni, joka lähti tähän heti mukaan ja kantoi myös oman kortensa kekoon.

 

xx, Janita

 

Kommentit (1)
  1. Jouluapua | Mtv Uutiset Urheilu
    10.7.2020, 14:44

    […] Jouluapua – Janita Johanna | Lily – Jouluapua yhdistää avuntarvitsijat ja -tarjoajat ilman turhia välikäsiä. Avuntarpeessa olevat perheet ja heidän toiveensa löytää kartalta, josta voi ottaa heihin suoraan yhteyttä ja sopia lahjoituksesta tarkemmin. Niin helppoa, niin vaivatonta ja niin iso apu jollekin. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *