Onnellisuuden täyteiset viikot

Hui, kun aika on taas viilettänyt. Tää alkuvuosi on tuntunut jotenkin tosi väsyttävältä ja tuntuu, että voimia ei ole oikein tehdä mitään. Olin jo unohtanut tämän bloginkin…mutta yritän kunnostautua nyt vähän. 

Iloisia uutisia sain kuulla viime torstaina: mä sain töitä!! Vaihdan ensi kuun alussa työpaikkaa ja en malttaisi millään odottaa. Samaa alaa, eli kahvilatyötä mutta uusi työnimikkeeni on barista. Nykyisessä kahvilassa meillä on vain normi kahvia, joten erikoiskahvien teko on täysin uusi juttu mulle. Tämä työpaikka on ensimmäinen minkä olen saanut normaalisti hakemalla ja haastatteluissa käymällä. Olen niin ylpeä itsestäni ja odotan innolla uusia haasteita. Ensimmäistä kertaa elämässäni on jokin rahallinen varmuus kuukaudessa, muutakin kuin kela. Oon niin onnellinen just nyt. 

2019-01-31 14:12:03.014.JPG

 

 

Varattiin myös matka toukokuulle Pariisiin. Kaksi yötä pariisissa ja 3 Disneylandissä. Tämä tulee olemaan mun kolmas kerta Disneylandis. Viimeisimmällä kerralla mua kosittiin ja se matka oli muutenkin niin unohtumaton. En ole täällä vielä avannut, kuinka paljon rakastan Disneytä ja unelma olisi käydä jokaisessa puistossa. Häämatkakin ollaan alustavasti suunniteltu Orlandon Walt Disney Worldiin ja Universal Studiosiin. Voisin matkasta kirjoittaa ehkä oman erillisen postauksen. Ja ehkä voisin kirjoittaa sellaisen vinkkipostauksen puistosta?

2019-01-23 20:00:04.904.JPG

 

Mites mun painonpudotus ja elämäntapamuutos? Tässä tätä kirjoittaessa juuri otin runebergin ’muffinit’ ulos uunista ja olen pari semmoista pientä napsinut suuhuni. Viime viikolla kävin vain kerran bodypumpissa, sillä olen vähän ollut kipeänä. Eilen kävin sit tekemässä saliohjelman ja huomenna olisi pt näin kahden viikon tauon jälkeen. Mulla on niin huono omatunto tästä kuin huonosti viimiset 1,5 viikkoa on mennyt. Välipunnitus oli 2 viikkoa sit ja painoa oli pudonut 3,5kg. Pt kehus mua, mutta silti itellä soi päässä ’olis pitänyt saada laidutettua enemmän 5viikossa’. Tiedän että kaikki vie aikaa ja mun ruokailuissa on paljon parantamista. Kävin tosin eilen iltasalilla vaa’alla ja painoa oli 0,5kg tullut lisää. Pelkäsin, että olisi tullut joku pari kiloa takapakkia, mutta ei onneksi. Tästä nyt vaan täytyy jaksaa uskoa itseensä ja koittaa omalle pääkopalle sanoa, että kaikki ei tapahdu hetkessä.

Ainiin! Melkein meinasin unohtaa, meinaan varasimme hääpaikan. 08.08.2020 olisi nyt meidän päivämme <3

Tämä oli tämmönen pikainen kuulumisien päivittely. Voisin sitä matkapostausta suunnitella vaikka seuraavaksi. Myös sellaista päivä mun kans postausta olen miettinyt. En kyllä tiedä tehdäänkö blogeissa sellaisia, mutta itse ajattelisin sen olevan ihan hauska.  Täytyy vähän pohdiskella mielessä vaihtoehtoja ja saa niitä toki ehdotellakkin!

2019-01-14 13:07:11.436.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *