Cape Town calling

image.jpeg

Nyt kävi sitten niin, että tuli eilen ostettua spontaanit liput Cape Towniin! Vietän lähes viikon finskiseurassa, sillä tuun lomailemaan Namibiassa työskentelevän ihastuttavan ystäväni Mian seurassa! Miten voin olla niin innoissani!

Alussa ajattelin, että tähtään suomalaisittain Kapkaupunkiin kutsuttuun värikkääseen kaupunkiin pääsiäisenä. Sitten ajattelin, että menen sinne vasta töiden loputtua syyskuussa. Toisaalla juttelimme Mian kanssa pinnalisesti tapaamisaikeista, koska olemmehan naapurimaissa töissä. Hän on Namibiassa, minä Etelä-Afrikassa. Kyllähän meidän pitäisi nyt joku tapaaminen järjestää. Mutta tiedättehän sen , kun puhutaan tapaamisista, eikä siitä tule koskaan mitään molempien aikaansaamattomuuden takia.

Kunnes tuli idea että herralettas – miks ei tavata Kapkaupungissa ja lähetä suunnittelemaan yhteistä lomaa sen ympärille?

Niimpä ostimme tiketit, ja tiedossa olisi palloilua hyväntoivonniemen ympärillä, kiertelyä urbaaneissa kaupoissa ja rafloissa, vinettojen maistelua viinitiloilla ja toivottavasti paljon naurua! Ollaan siellä jo kuukauden päästä. Wow. Ja paras juttu onkin, että kun palaan takaisin Joburgiin, nappaan Mian mukaani ja saadaan vielä viettää kotikaupungissani pari päivää yhdessä! Wow.

Ihan supersiistii päästä viettämään aikaa ihanassa paikassa ja vielä ihanammassa seurassa <3

/I’m so excited! Bought tickets to Cape Town last night and it seems like I’ll be spending my holiday in charming Finnish company! My friend who works in Namibia will join me to Cape and we’ll even celebrate the first of May in the most colorful and vibrant city of South Africa. I’m happy my buddy will also join me back to Joburg for a while, so we’ll get to spend a true African excursion. I think the holiday will bring a lot of new experiences and will be a lot of fun <3

Pus

Kommentit (6)
 1. ääääääää tahdon takaisin Afrikkaan ! 

  1. Tule tule tule!

   Tai vähintäänkin, jos sulla on vinkkejä esim hyvään yöpymispaikkaan tai muita vinkkejä niin kaikki otetaan vastaan 🙂

   1. Me asustellaan siellä ollessa Paarlissa, mutta sillon kun oltiin Kapkaupungissa muutama yö, niin majoituttiin sellaisessa paikassa kun Villa Lutz (meniköhän kirjoitusasu nyt nappiin). Se oli ainakin tosi bueno, majatalo aamiaisella ja altaalta kelpasi katsella Lion’s headia! 🙂 Ja siis teidän PITÄÄ käydä Babylonstorenissa (!!) ja Vergelegen on ihan älyttömän kaunis myös. Ja tuhat muutakin paikkaa pitäisi nähdä hehh.. 😀

    1. Uuu onks se se mistä oot myös ottanu kauniit kuvii sun blogiin? Selailin jonku aikaa sitte vähän takaperin 🙂 siel näytti ainakin hirmukauniilta.

     Voi olla et ku meen pari päivää aikasemmin nii oisin jossain youth hostelissa/guest housessa jos saisin seuraa kiertelemään kaupunkia! mut sit ahhhh pakko mennä kiertelemään! Onneks mulla/meillä on melkee se 7 päivää huhkia paikat läpi!

     I’m so exciteeeeed

     1. On! Tosin siellä pitäisi olla auto, julkisia kun ei oikein tunneta. Mutta nauti Kapkaupungista. Ja ota paaaaaljon kuvia! 😉

      1. You bet I will! Ja tajusin vasta äsken että tollonhan on vappu – ja vietän sen siis suomiseurassa, jea 🙂

       Kämppis joka on kapkaupungista onki kertonu miten siellä kandee kulkea, onneks ku meitä on kaks niin voidaan jakaa uber-kulut (joihin oon jo tottunu Joburgissa). En oo viel tottunu vasemman puolen liikenteeseen ja muutenki ikävä juttu on se, et usee vuokra-autofirma ottaa ekstraa alle 25-vee kuskien vuokrista. Todnäk siis liikutaan julkisten/uberien voimalla samaan haastavaan tapaan kuin täällä Joburgissa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *