Minähän olen aivan ihana!

Lähetin muutamalle minulle läheiselle ihmiselle whatsapp-viestillä toiveen, josko he viitsisivät kuvailla minua lyhyesti. Minulla heräsi ajatus, että haluan kirjoittaa ylös ja itselleni näkyväksi sen, miten muut ihmiset minut näkevät ja kokevat. Se, miten käytännössä olen ja toimin muiden ihmisten kanssa määrittää minua oikeasti paljon enemmän kuin se, mitä itse ajattelen itseni olevan. Itsekriittisyys ja negatiivisten ominaisuuksien löytäminen itsestä on helppoa. Niin helppoa, että ne hyvät ominaisuudet jäävät usein taka-alalle omassa ajattelussa. Näihin kuvauksiin haluan palata silloin kun epätoivo ja itsekriittisyys valtaavat minut.

 

A72C8B51-8B53-441C-9EB9-2A0D30B1F0AC.jpeg

B79A9748-48AE-4A89-8E4B-4A71DA72E88A.jpeg

Kuvissa aamupala, jolle lähteminen väsytti, mutta jonka jälkeen oli taas toiveikkaampi ja parempi olo sekä yllätyslahja ystävältä ihan vaan ”muuten vaan”, piristämään. Ystävät ovat kultaa!!

 

”Olet huumorintajuinen, valoisa, positiivinen, rento, analyyttinen, avoin, kiltti, verbaalisesti lahjakas, tyyli- ja kauneudentajuinen, toiset huomioon ottava, välittävä, iloinen perusluonne. Osaat nauttia hetkistä ja panostaa muiden hyväksi.”

”Sussa on tavallaan kaksi puolta. Oot rauhallinen ja sun seurassa on sellainen rauhoittava fiilis. Luot sellaista lämpöä ympärillesi, eli oot lämmin ja lempeä ihminen. Ja sitten toisaalta tarpeen tullessa sussa on sellaista potkua ja sisäistä voimaa ja räväkkyyttä. Oot lojaali ja luotettava, sillä tavalla, että jos lupaat jotain, sen myös teet. Oot myös sellainen oikeudenmukaisuuden puolustaja ja toisten tunteet huomioon ottava. Esimerkiksi kaverisuhteissa haluat, että kaikilla on hyvä olla. Et oo pikkutarkka, vaan sellanen tavallaan melko boheemi ja rento. Et stressaa mistään pienistä asioista ja teet asiat sellasella rennolla otteella (ei liity töihin, vaan siihen, joka oot töiden ulkopuolella, eli se Jossu, joka on oma itsensä).”

”Kun tavattiin ensimmäisen kerran, ajattelin heti, että haluan olla sun kaveri. Olin pelännyt yliopiston vaihtamista kesken opintojen ja sitä, etten saisi Helsingistä kavereita. Koin suurta ylpeyttä saadessani susta mun ystävän. Tykkään sun rehellisyydestä ja siitä, että sun nauru on aitoa ja pystyt kertomaan myös, jos jokin painaa sun mieltä. Jos kysyn sulta rehellistä mielipidettä johonkin asiaan, tiedän saavani sulta vastauksen hyvine perusteluineen. Oot mielettömän hauska ja ajattelet aina muiden parasta.”

”Olet ihana, aito ja sydämellinen ystävä. Olet rehellinen, luotettava ja ystävänä tuki ja turva. Sinulta saa aina apua, kun sitä tarvii – olipa kyseessä oman elämän kriisit tai muuttolaatikoiden kantaminen. Sinut saa seuraksi moniin juttuihin, yleensä myös ihan extempore. Sinun kanssasi voi myös vain löhöillä sohvalla ja ottaa vaikka päiväunet. Teille voi aina tulla sellaisena kuin sillä hetkellä on. Olet hyväntahtoinen hömppä, joka jaksaa lörpötellä ihmisten kanssa. Olet hyvä keskustelija ja sinulle on helppo kertoa asioista. Arvostan myös sitä, että sanot asiat hyvällä tavalla suoraan. Olet myös avoin omista asioistasi. Minusta osaat myös hyvällä tavalla ottaa rennosti monien asioiden kanssa. Ihailen sinun rauhallisuutta, vaikka sinusta löytyy myös se tosi säpäkkä puoli. Lisäksi olet luova ja visuaalinen. Tykkäät kauniista asioista ja sulla on hyviä ideoita.”

KIITOS!!! (…ja tuhat huutomerkkiä perään!)

Olen niin kiitollinen ja onnellinen, että minulla on nämä upeat, ymmärtävät ja tärkeät ihmiset elämässäni. Ja heidän lisäkseen monia muitakin huikean ihania tyyppejä. Tällä hetkellä on niin kiitollinen olo. Tuntuu siltä, että voisin olla vaikka työtön ja rahaton, mutta silti niin rikas ja onnellinen. Osan kuvauksista tunnistan kyllä itsekseni, mutta osan suhteen olen todella yllättynyt, positiivisesti! Suosittelen lämpimästi pyytämään joskus ihan kirjallisena läheisiä ihmisiä kertomaan, miten he näkevät sinut. Kirjallisiin viesteihin on helppo palata myöhemmin niinä hetkinä, kun tarvitset tsemppausta ja boostia elämään itsesi kanssa. 

– Johanna Isabella

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *