Kohti kevättä ja kiinteytymistä

Kaupallinen yhteistyö: Maikki Marjaniemi Valmennukset Oy

Viime postauksessa kerroinkin, millaisissa valmennuksissa ja liikuntakokeiluissa olen ollut mukana ja fiiliksistäni ylipäätään 🙂 Viimeisimpänä kokeilunamme poikaystäväni kanssa oli noin kuukauden ajan ketogeeninen ruokavalio ja se olikin varsin mielenkiintoinen kokeilu! Voisin siitä lähiaikoina kirjoitellakin ihan oman postauksensa..

Koska olen tosi kokeilunhaluinen erilaisten ruokavalioiden ja treenien suhteen, hain mukaan Maikki Marjaniemen Tehokiinteytys kuukaudessa kurssille. Uskoisin tämän olevan minulle sopiva valmennus saada ennen kesää vielä kroppaa tiristettyä timmiin kuntoon. Minulla alkaa kesäloma toukokuun lopulla, joten tämä osuukin juuri hyvälle ajankohtaa!  Tehokiinteytys alkaa 2.5. Ajattelinkin ottaa kurssille pienen varaslähdön, koska olen päässyt tutustumaan aineistoon etukäteen. Ja toki jos lomakohteestamme vain intoa löytyy niin jatkaa vielä siellä muutaman päivän 🙂 Tehokiinteytys kuukaudessa valmennus järjestetään vain kerran vuodessa.

Tehokiinteytyksessä on treeniohjelmat salille ja kotiin sekä kiinteytymistä tukeva ruokavalio. Lisäksi tässä valmennuksessa on Hiit-treeni joka onkin minulle ihan uusi juttu. Ohjeet on hyvin selkeät ja kaikista liikkeistä on videot. Valmennuksen ruokavaliossa hyödynnetään hiilihydraattien jaksottelua, joten tämä ketogeeninen ruokavaliokokeilu oikeastaan osui ihan hyvään saumaan.

Alankin tästä pikkuhiljaa kirjoittelemaan itselleni kalenteriin suunnitelmaa treeneistä ja myös kauppalistaa 🙂 Tulen tänne blogin puolelle sitten kirjoittelemaan lisää miten treeni ja ruokavalio on lähtenyt sujumaan.

Jos haluat lähteä mukaan tehokiinteytymään, niin minulla on teille alennuskoodi: teho47jovu tällä koodilla pääset mukaan 47 euron hintaan, kun normaalisti valmennus olisi 99 euroa 🙂 Ole nopea, koska koodi on voimassa 25.4.2022 saakka. Valmennuksen pääset ostamaan täältä. Ennen valmennuksen alkua osallistuja pääsee tutustumaan ennakkomateriaaleihin. Valmennuksen voi maksaa myös liikuntaeduilla, kaikki ohjeet löytyvät kassalta 🙂

Kevätauringon täyteisiä päiviä toivoen, Johanna

kuva minusta

hyvinvointi hyva-olo terveys liikunta
Kommentit (1)
  1. Tehokiinteytys kuukaudessa, ensimmäisen viikon fiiliksiä
    11.5.2022, 11:51

    […] maanantaina tehokiinteytys kuukaudessa valmennuksen ja ajattelin kirjoitella vähän fiiliksiä siihen […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *