Currently

Ajatukseni ovat viime aikoina pyörineet joulussa. Miten voi olla mahdollista, että kohta on joulukuu? Siis 2017 on miltei ohitse, ei sitä oikein pysty käsittämään. Toisekseen, pikkujoulukausi on parhaimmillaan, eikä minulla ole toistaiseksi tiedossa kuin yhdet kemut. 

thumb_IMG_0747_1024.jpg

Marraskuun kirjalist on osoittautunut oikein mielenkiintoiseksi. Erityisesti suosittelen Sarah Bakewellin How to Live? Or: A Life of Montaigne. In One Question and Twenty Attempts at an Answer -teosta. Kirjan kieli on uskomattoman älykästä ja oivaltaa. Todellinen feel good -teos. The Long Goodbye. A Memoir à la Meghan O’Rourke oli erinomainen joskin totaalisen surullinen. O’Rourke kirjoittaa todella kauniisti kuolevasta äidistään ja omasta surustaan. 

thumb_IMG_1423_1024.jpg

Olen jatkanut kasvibongausta ja ihastusta on riittänyt. Kotona sen sijaan on soinut vuoroin Tšaikovski ja Zak Downtown. 

thumb_IMG_1422_1024.jpg

Iltaisin olen pyrkinyt liikkumaan tai vähintäänkin liikuttamaan kroppaani. Dilemmani on se, että niin kovin mielelläni kömpisin pehmeään petiini lukemaan, mutta olen yrittänyt motivoida itseäni liikkumaan sillä ajatuksella, että jaksan lukea kahta kauemmin mikäli treenaan. 

thumb_IMG_1419_1024.jpg

Hetkellisesti kokeilen myös äänikirjoja, mutta ne eivät oikein napanneet. Kenties vuonna 2018 annan niille vielä toisen mahdollisuuden. 

thumb_IMG_1407_1024.jpg

Ruokalistalla on ollut lähinnä libanonilaista ruokaa. Suosikkini on Dafnassa sijaitseva Abajour. Voisin viettää siellä kaikki iltana. Kirjan kanssa tietysti. 

thumb_IMG_1381_1024.jpg

Lempeää viikkoa,

keep calm it’s almost Christmas.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *