Tämän hetken lempiasioita

Onneksi elämässä on (ainakin vielä toistaiseksi, tekisi mieli huomauttaa) kivoja asioita, vaikka arki onkin hyvin monotonista (ja tylsää!) (ja tiedän, tiedän, edellä mainittu on kyllä hyvin kulunut vuoden 2020 fraasi, mutta myös niin valitettavan totta.)

Anyways. Onneksi on Spotify ja hiljattain ilmestynyt Your Top Songs 2020 -listaus. Mun vuoden kuunnelluin artisti on Fedez eli Chiara Ferragnin Baby Daddy. Tieto aiheutti mussa suurta iloa (ja silmien pyörittelyä italialaisissa piireissäni). <3 Muita iloa tuovia artisteja ja bändejä: The Blaze, Jay Electronica, GRACEY, IDER ja Oxxxymiron.

Musiikin lisäksi iloa ovat tuoneet Diptyquen Feu de Bois -kynttilä (klisee mutta en mahda itselleni mitään), Mariage Frèresin Thé des Impressionnistes -tee (mikä voisi olla parempaa kuin tee, jota siemaillessa voi kuvitella hengaavansa Monet’n, Morisot’n, Pissarron, Renoirin ja Degasin kanssa) ja mun Ultimate Comfort, eli kuumavesipullo. (Omani on Lapuan kankureiden ja löysin sen Luxemburgin ihanimmasta kaupasta eli fantastisen söpöstä Kyō-putiikista.)

Mitä lempivaatteisiin tulee, ei liene yllättävää että listan etupäässä ovat untuvatakki ja lenkkarit. Yllä oleva kappale on Arketin ja diggaan erityisesti sen nilkkoihin asti ulottuvasta pituudesta, joskin mun alltime suosikki on Joutsenen. Ostin omana vuonna 2016 ja se on vieläkin tosi hyvässä kunnossa (takki kesti erinomaisesti esimerkiksi sen yhden järkyttävän New Yorkin talven, joka oli täynnä lumimyrskyjä ja räntää.) Mitä asusteisiin tulee, olen tyytyväinen mustista kertakäyttömaskeistani (lol: maski on todella vuoden 2020 ultimate asuste). Turhamaista juu, mutta minkäs teen.

Kokemuksista on alleviivattava viikonloppukävelyitämme luxemburgilaisissa metsissä (tän maan pieni koko mahdollistaa sen, että voi oikeastaan ajella minne tahansa ja viettää sielä muutamasta tunnista koko päivään.) ja taidemietteitä. Libanonilaisen Huguette Calandin töihin en varmaan kyllästy koskaan. Toinen suuri suosikkini on Chafic Abboud. (Ja juu, ei tietenkään ole sama asia tutustua taiteeseen ruudun kautta, mutta se on kuitenkin parempi kuin ei mitään.)

Kotona oleminen alkaa jo tylsästyttää, vaikka koenkin olevani noin yleisesti ottaen koti-ihminen (toinen vuoden 2020 mantra). I finished Netflix today -meemit naurattavat, mutta tuntuvat myös valitettavan todellisilta. Katsoin viikonloppuna Kesän (2018) ja apua kuinka ihana leffa se onkaan! Tuli mieletön ikävä Pietariin (ja mä luulin ettei tää ikävä voisi tästä enää kasvaa!). Mitä sarjoihin tulee, Jäähyväisten kesä kosketti ja Joko tai ilahdutti. Noin yleisesti ottaen mua alkaa tylsistyttää sarjojen ja leffojen katsominenkin, mutta se kertonee enemmän musta kuin suoratoistopalveluista.

Ja sitten lopuksi, sanotaanko että antiteesi lempiasioilleni, eli episodi nimeltä Joulukalenteri. Olin jo marraskuun alussa päättänyt hankkia mulle ja poikkikselle ekstraihanat kalenterit joulunodotukseen. Bongasin Galeries Lafayettesta ihastuttavan Kusmin teekalenterin ja Ferreron suklaakalenterin. Tapani mukaan jätin ne ostamatta, koska ”mä ennätän myöhemminkin”. No, maanantaina sitten riensin töitten jälkeen Lafayettiin ja arvatenkin ne molemmat oli loppuunmyyty. Arghhhhh. Miksi mä olen tällainen maijamyöhäinen?  Milloin mä opin? Ratkaisin ongelman ostamalla paketin Kusmin eri teelajeja (ei todellakaan sama asia, kuten olen nyt kaksi päivää myöhemmin oppinut. Ei minkäänlaista taikaa.) ja mielitietylleni hankin kokoelman jonkun ranskalaisen niche chocolaterien konvehteja (ei myöskään sama asia!). Parempaan vuoteen 2021, siis…Lue myös:

Lempituotteet ja luottojutut

Asioita jotka tuntuvat hyvältä juuri nyt

Kauniimpaa (ja parempaa) arkea

hyvinvointi oma-elama suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *