Currently

Lokakuussa kiinnostaa lähinnä teen juonti, kashmirneuleiden hoito, taide, tv ja pilvet. Suomesta parasta teetä saa muuten Juvalta TeaHouse of Wehmaisilta. Kyseessä on tietenkin vain oma mielipiteeni, mutta, oikeasti, parasta teetä. Omat suosikkini ovat Kiss me KateStudio 54Mambo Jambo ja Rooibos Lady in Red. (Ja kyllä, entäs nuo nimet! What’s not to love?) 

Haluaisin myös julistaa Arelan Haru-takki-ilosanomaa. Se on kenties täydellinen vaate ja uskomattoman monikäyttöinen. Tosin juhliin en ole vielä mennyt se ylläni, mutta uskon senkin ajan tulevan. Takki ei ole mitenkään halpa, enkä kutsuisi sitä sijoitukseksi. Mutta mielestäni joka euron arvoinen, koska se on käytössä joka päivä. Ja koska se on niin usein käytössä, sitä on hoidettava ja huollettava. Siis toisin sanoen rakastettava. 

Bukowskisin Contemporary Helsinki -onlinehuutokauppa aiheutti suurenmoisia sydämen tykytyksiä ja hetken aikaa olin huutokilpailussa. Eräs työ oli mielessä, mutta tällä kertaa se meni jollekulle toiselle. Harmitti ehkä noin viisi minuuttia ja sitten muistin, kuinka paljon erinomaista taidetta tässä maailmassa on. Ei lopu ostettava eikä katsottava. 

IMG_2828.jpeg

Ja sitten tärkeämpiin asioihin eli pilviin. Uskon vakaasti, että jos on on aikaa havainnoida pilviä, elämä on aika hyvässä balanssissa. 

IMG_2807.jpeg

Nyt lokakuulle toivokaamme paljon pilvihetkiä ja kauniita auringonlaskuja, joiden katseleminen on myös erinomainen meditaatioharjoitus. Kesällä meditointi muuten jäi miltei kokonaan ja nyt olen takaisin Andyn kanssa Headspacessa. Tuntuuhan se vähän hassulta meditoita puhelimen kautta, mutta toisaalta, mitäpä en tekisi näinä päivinä puhelimeni välityksellä. 

IMG_2911.jpeg

Eilen löysin Rikostutkija Bergman -sarjan. Apua miten hyvä! Olen suuri rikossarjojen suuri ystävä. Vinkkaa suosikkisi, please

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *