Currently (November Edition)

thumb_IMG_1711_1024.jpg

thumb_IMG_1712_1024.jpg

Tänään metrossa kalenteria plärätessäni havahduin siihen, että on marraskuun 8. päivä.

Siis 8.!!!!! (Olen kyllä hyvin tietoinen siitä, että tänään on se päivä, #Iamwithher).

Missä sumussa lie viime päivät olen kulkenut (no, eka oli tärkeä deadline, sitten Halloween ja sitten muutto takaisin Upper West Sidelle).

Uudessa korttelissa riittää ihmeteltävää. Menin $1 -kauppaan ja ostin kaksi tuoksukynttilää. Toinen vanilla francaise & pomme rougissante, toinen rose petal. Ensimmäinen tuoksuu joululta ja jälkimmäinen alkukesältä. Ei ole diptyqueja eikä Astier de Villatteja, eikä leikkokukkiakaan, sillä uudessa asunnossani ei ole yhden yhtä maljakkoa. Toisaalta, en jaksa edes kaivata. Juuri nyt kiinnostaa iso uusi sänky ja valkoiset, tyhjät seinät.

Uutta asuinympäristöäni kierrellessä päädyin deliin, josta löysin Pandan lakritsia. Kaikki työjutut ja murheet unohtuivat hetkessä. Se jos jokin oli merkki universumilta, että olen oikeassa paikassa. 

Hipsin takaisin asuntooni ja kävin pitkäkseni. Onnellisena lakuista ja kahdesta $1.19 -kynttilästäni. Illalla kirjoitin kiitollisuuspäiväkirjaani

kiitos lakuista, näistä kahdesta kynttilästä, suurista ikkunoista ja vanhasta narisevasta lattiasta. Sen puhdistaminen oli painful, mutta se on niin kaunis. Kiitos. Ehkä kaikki onkin loppujen lopuksi oikein hyvin.

Jottei menisi pelkäksi löpinäksi, vinkkaan tosi hyvästä Midtown -kahvilasta (ja mitään ‘tosi hyvää’ei yksinkertaisesti voi olla liikaa Midtownissa),

Pennylane (305 E45th Street). Pennylane on just sellainen hipsterikahvila, jota ei odottaisi löytävänsä noilta leveysasteilta. Tosi hyvää kahvia. Mesta on myös näkynyt kiitollisuuspäiväkirjani sivuilla (kiitos erinomaisesta café au laitista ja söpöistä partamiehistä).

Viikonloppuna oltiin Bushwick -bileissä entisessä varastorakennuksessa (suosittelen), illallisella La Lanterna di Vittorio (129 Macdougal St) ja vaeltamssa Cold Spring -nimisessä pikkukylässä (molempia suosittelen suurella sydämellä ja niistä lisää myöhemmin). 

New month, new apartment, my narrative?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *