Currently (oi tammikuu…)

Tammikuussa olen mm. hiihtänyt (ja suureksi yllätyksekseni nauttinut siitä), opetellut tekemään kiharoita t-paidalla (olen surkea hiustenlaittaja ja käsiltäni uskomattoman kömpelö, mutta tämän tekniikan kanssa onnistuin ihan hyvin), katsonut Marcella-sarjan molemmat tuotantokaudet (apua miten hyvä sarja!!!!) ja juonut litratolkulla Milky Oolong -teetä (toisaalta, juon ko. teetä jokaikinen kuukausi). 

Lautasella kiinnostavat ennen kaikkea vihreän eri sävyt, mieluiten bowl-muodossa. Korianteria, avokadoa, kurkkua, limeä, nam. Kävin katsomassa Klaus Härön Tuntematon mestarin. Hieno elokuva, mutta luulen sen koskettaneen vielä enemmän vanhempiani kuin itseäni. 

IMG_5542.JPG

Yöpöydällä ovat Merete Mazzarellan Ainoat todelliset asiat. Vuosi elämästä ja Elämän tarkoitus sekä Lucia Berlinin Siivoojan käsikirja 2. Tanssia ruusuilla ja muita kertomuksia. Kaikki aivan ensiluokkaisia, mutta on kyllä sanottava että Berlin on aivan uskomaton kirjailija. Täytyy tutustua englanninkielisiin teoksiin mitä pikimmiten. Ystäväni puolestaan vinkkasi Hafiz-sufimestarin runokokoelmasta the Gift

Suomessa on kyllä todella kaunista näinä päivinä, mutta auringon puute surettaa. Tammikuun valo, missä olet? 

 

kulttuuri suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *