Ithaka & Post-Holiday blues

thumb_IMG_1795_1024.jpg

thumb_IMG_0493_1024.jpg

thumb_IMG_1840_1024.jpg

thumb_IMG_1812_1024.jpg

thumb_IMG_1961_1024.jpg

thumb_IMG_2143_1024.jpg

Feeling blue…

Kesälomasta on tosin kohta jo kaksi kuukautta, eli kyseessä taitaa olla pikemminkin Monday blues.

Yleensä otan maanantait avosylin vastaan (rakastan alkuja – kuukauden ensimmäisiä päiviä, syyskuuta, kesäkuuta, tammikuuta, aamuja, aatonaattoja, syntymäpäiviä, eksistentiaalisten kriisien loppujayou get the picture), ja maanantai onkin yleensä lempipäiväni lauantain ohella. 

(Omat maanantaikriisini ovatkin sitten yleensä tiistaina tai keskiviikkona).

Mutta tämä lokakuinen maanantai…oi oi. Elin väärässä päivämäärässä (eli en ollut läsnä oikeissa kokouksissa), olin myöhässä, metro oli kaamean ruuhkainen, kaikki vähän ärsytti, hikosin työmatkalla, jäädyin sisällä toimistossa…mhh. Enkä oikein malttanut asettua aloilleni ja pysähtyä. Eli energiatasoni ei muuttunut ja ärsytys kulki perässäni. 

Kotiin päästyäni treenasin hellästi, otin lämpimän suihkun, laitoin GLAMGLOW’n kirkastavan naamion kasvoilleni ja luin uutisia.

Et voilà, pikku hiljaa oloni koheni. 

Katselin tovin lomakuvia Ithakan saarelta ja mietiskelin, mikä siinä onkaan, että lomalla sitä on niin armollinen ja rento. Hyväksyy ihmiset ihmisinä ja asiat asioina, keskittyy hetkeen ja antaa vain olla. (No kyllähän me kaikki taidetaan tietää, miksi lomalla elo on joskus niin valitettavan erilaista kuin arki).

Parempaan tiistaihin siis. 

— 

You also secretly love Mondays don’t you?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *