Les Essentiels

Tänään taksissa pohdiskelin, että mitkä asiat oikein pyörittävät arkea, joka tuntuu tällä hetkellä olevan todella kiireistä, aamukahdeksasta iltakymmeneen -päiviä. Pää on alati pyörällä. (Itselleni kiireen mittareita ovat to do -listoje pituuden lisäksi kammostuttava määrä vastaamattomia meilejä ja viestejä, hoitamattomat kynnet ja kulmakarvat sekä tietysti se, että kotona käy vain nukkumassa ja vaihtamassa vaatteet.) Kun elämä on tällaista, arki pyörii Isojen Asioiden* lisäksi pitkälti luottojuttujen ympärillä.

1.jpg

Fretten pyyhkeet ovat ehdottomasti arkeni tukipilari. Materialisti mikä materialisti, mutta tulen vain niin onnelliseksi joka päivä kietoutuessani jättikokoisiin Hotel Classic -pyyhkeisiini. Puhumattakaan siitä turvan tunteesta, jonka pyyhe (tai täkki!) tuo. Ahhhh<333.

Dermalogican intense moisture balance -kasvorasva, phyto replenish -öljy, daily microfoliant -kuorinta ja precleanse-öljy puolestaan pyörittävät post shower -ruljanssia. Evolven hyaluronic-seerumi on mainitsemisen arvoinen myös.

4 (1).jpg

Libanonilainen aamukahvini sängyssä, aamulatte kirjastossa tai vaihtoehtoisesti La Piazza -kahvilassa ovat todella tärkeitä myös. Itse asiassa kahvirutiinit lienevät päivän tärkeimpiä toimia. Ennemmin en meikkaa kuin jätän kahvin nauttimatta. 

9.jpg

Laukussa on aina vesipullo ja huivi. Koska kuumuus ja todella ilmastointi. Oikeastaan vesipullo ja huivi ovat kaikista tärkeimmät asiat, joita kannan mukanani. 

11.jpg

Silkkiset silmälaput ovat korvaamattomat, sillä olen äärimmäisen herkkä valolle nukkuessani. Omani ovat MoMA:lta, ja niitä koristaa itse Louise Bourgeois (loooooove that woman!!!). Pimennysverhot ovat todella tärkeät myös ja se, että yöpöytä on pullollaan kirjoja. Tällä hetkellä luen Geraldine Normanin historiikkia Eremitaasista, Karl Katzin elämänkertaa, Yves Bonnefoyn Giacometti-teosta ja Amy Whitakerin Museum Legs -esseekokoelmaa. (Jep, minulla on aina monta teosta kesken. Kenties kyseessä on joku kirjakeskittymiskykyongelma). 

13.jpg

Headspace-meditaatiosovellusta en voi kylliksi hehkuttaa (jäbylin nimi on muuten Andy – tajusin eilen, että hänhän esittelee itsensä joka kerta). Aamukahvin lisäksi ko. sovellus todella merkittävä osa aamujani. 

*Isot Asiat eli esimerkiksi perhe, ystävät, älylliset haasteet, kiinnostavat opinnot ja työtehtävät sekä mahdollisuus seikkailuihin…naturellement.

— 

Photos: Daria Werbowy by David Sims for Vogue Paris June/June 2015.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *