Pala paratiisia: Koh Rong Samloem

Kambodžan saarista tunnetuimpia lienevät Koh Rong ja Koh Rong Samloem. Siinä missä ensimmäinen on kuuluisa bileistään on jälkimmäinen rauhallinen ja leppoisa mesta pitkille yöunille ja aikaisille rantakävelyille.

Koh Rong Samloemilla on ainakin kolme rantaa, jolla voi yöpyä: Lazy BeachSaracen Bay ja M’Pay Bay. Me asuimme Lazy Beachilla, jolla toimii vain yksi bungalow-firma. Ranta on todella rauhallinen verrattuna saaren toisella puolella sijaitsevaan Saracen Bayhin, jossa on kymmeniä majoituspaikkoja.

Lazy Beachin ranta on upea ja ennen kaikkea rauhallinen. Lafka tarjoaa yksinkertaista majoitusta melko askeettisissa bungaloweissa. Omamme sijaitsi vain parin askeleen päästä rannasta, mikä oli tietenkin aivan ihastuttavaa.

Lazy Beachin puolella ei ole muita palveluita kuin bungalow-firman tarjoamat. Ravintola-baari on mainio, ei mitään valitettavaa, mutta uskoisin että noin viikossa menuun kyllästyisi. Bilemesta paikka ei myöskään ole. Eli mikäli baarihyppely tai bileet kiinnostavat, Lazy Beachin puoli ei ole suositeltava. Mikäli taas on tullut rentoutumaan ja lukemaan, Lazy Beach on siihen mitä mainioin.

Lazy Beachin puolella ei ole sen erityisemmin myöskään aktiviteettejä. Rantaelon lisäksi me snorklailimme ja kiipesimme lähistöllä olevalle majakalle, josta oli upea näkymä saarelle.

Ihanimpia olivat kuitenkin aikaiset aamut ja pulahdukset mereen, kun koko ranta oli täysin tyhjä.

Auringonlaskuissa ei myöskään ollut mitään valitettavaa.

kulttuuri matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *