Une Femme: Fyunka & Alaa Balkhy

Saudibrändi Fyunka on megacoolin ja inspiroivan Jeddahssa ja New Yorkissa vaikuttavan Alaa Balkhyn luoma asustemerkki. Sana fyunka tarkoittaa arabiaksi rusettia ja kuvaa hyvin brändin leikkisää ja voimaannuttavaa otetta. 

fyunka - outdoors-0983.jpg

Balkhyn suunnittelemat laukut ja pussukat ovat olleet mielessäni jo tovin, mutta niiden hankkiminen on osoittautunut aika hankalaksi, koska tuotteita on saatavilla aika vähän. Kunhan kiireiltäni ennätän, aion kokeilla tilaamista merkin Instagramin kautta. 

fyunka - outdoors-0997.jpg

Vuonna 2011 perustetun merkin tuotteita voi ihalla muutamassa putiikissa Saudi-Arabiassa, Kuwaitissa, Bahrainissa, Emiraateissa, Qatarissa ja Omanissa. Osa kaupoista, esimerkiksi qatarilainen Impression, postittavat globaalisti. 

fyunka - outdoors-0032498x332.jpg

Balkhy on myös yksi suurimmista girl crusheistani. I mean…hän vaikuttaa niin älykkäältä, kiinnostavalta, tyylikkäältä ja sympaattiselta. Ja tyylillisesti hän on myös superinspiroiva…what’s not to love. Balkhyn uusin valtaus on Minaazine-julkaisu, joka keskittyy Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kulttuuriin, estetiikkaan ja elämäntapaan. 

Lisää Balkhysta täällä ja täällä. Fyunka täällä

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *