Viime aikojen asioita (+ihana Sahanlahti)

Hei ystävät, kuinka voitte? Lasken päiviä kesälomaani, joka alkaa vasta kuukauden kuluttua. (Note to self: maailman huonoin idea aloittaa loma vasta elokuun alussa tällaisen alkuvuoden jälkeen.) Olen toki maalla, jossa fiilis on yleisesti ottaen rennompi, mutta työt on silti tehtävä, joten kyseessä on lopulta melko laiha lohtu. Oh well. 

Täytin pari viikkoa sitten 28 ja sain sisareltani lahjaksi pari-kolme metrisen yksisarvisuimalelun. Voi tätä riemua. Me kaikki (= minä, sisareni, äitini ja meidän 90-vuotias isoisämme) olemme suorastaan over the moon. Viime viikon lilluimme yksisarvisen kyydissä pitkin pikkumökkijärveämme.

Ajatus yksisarvisesta varmaankin syntyi näistä Savonlinnan keskustasta bongatuista yksilöistä. Olen muuten saanut sisareltani aikaisemminkin uimalelun syntymäpäivälahjaksi. Hyödylliset hupilahjat ovat kyllä parasta. Eikö muuten ole niin, että Englannin kuninkaallisetkin vaihtavat jouluna vain ns. hauskoja lahjoja (en nyt millään vertaa perhettäni heihin, haha…)

Viikonloppuna teimme ensimmäisen pikkuretkemme Sulkavan Linnavuorelle, Puumalaan ja Sahanlahteen. First things first: Ville Haapasalo myy Puumalan torilla georgialaisia hatsapuri-leipiä. (!!!!!!!!) Enpä olisi uskonut, että helpotusta Pietari-ikävään (georgialainen ruoka on merkittävä osa jokaista Pietarin-reissua!) löytyy Puumalasta, mutta olen todella kiitollinen että näin on.

Minivaellukseni Linnavuorelle taittui muuten Muotikuun outletin paljettiespadrilloilla, koska ”ei huvittanut laittaa lenkkareita” (pyörittelen silmiä itselleni!). Suuri suositus Muotikuun myymälälle ja outletille Savonlinnassa, metsäretkiä espadrilloilla en niinkään suosittele.

Puumalan torilta ajelimme Sahanlahteen, joka on kyllä niin upea paikka että woooow. Ruokailimme Rantamakasiinissa, jossa join elämäni parhaimman alkoholittoman cocktailin (jonka ”juju” oli pohja alkoholittomasta oluesta!) ja aivan erinomaisen burgerin. (Ja sieltä saa Haapasalon hatsapureja myös!!!). Seuraavaksi haluaisin illalliselle Sahanlahden pääravintolaan, se vaikuttaa upealta. (Näköala on ainakin aivan insane!)

Nyt kaunista viikkoa & kuulumisiin <3333 (Tämän päivän lasken myös tunteja, sillä huomenna Le bureaun uusi kausi tulee v i h d o i n Areenaan.)

kulttuuri oma-elama suosittelen ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *