Viisi tarinaa ystävyydestä

Katsotteko ikinä ystäviänne ja mietitte, ai vitsi, niin sitä meistäkin vain tuli ystäviä? Että noin sitä hänkin vain käveli elämääni, enkä enää osaa kuvitella elämää ilman häntä? Ystävänpäivän kunniaksi muistelen muutamaa ystävyyssuhdettani.

Minä ja Leonardo tapasimme yliopiston purjehduskerhon juhlissa syyskuussa 2012. Olin liikkeellä toisen yliopistossa tapaamani uuden ystäväni kanssa. Meillä kolmella klikkasi välittömästi. Kutsuimme itseämme kolmeksi muskettisoturiksi. Kokoonnuimme aina torstai-iltaisin Leonardon asunnolle illalliselle. Ensimmäisellä illallisellamme Leonardo valmitsi mansikkarisottoa. Myöhemmin kuulimme hänen vanhemmiltaan, että se oli yksi ensimmäisistä Leonardon koskaan valmistamista risotoista. 

Hao-Zeng-for-LOfficiel-Malaysia-Latest-Cover-Story-7.jpg

Lotten kirjaimellisesti bongasin yliopiston käytävällä. Hänen Vogue-kangaskassinsa, minihameensa ja Chelsea-bootsinsa kiinnittivät huomioni. Kuukauden kuluttua päädyimme samaan tutorial-ryhmään ja pari viikkoa tapaamisemme jälkeen pyysin häntä luokseni syömään. Ja niin meistä tuli ystäviä. Meillä on mieletön määrä yhteisiä kiinnostuksen kohteita (esimerkiksi Carine Roitfeld, Pariisi, Derrida) ja olemme samalla alalla. 

Hao-Zeng-for-LOfficiel-Malaysia-Latest-Cover-Story-3.jpg

En aivan tarkalleen muista, kuinka Willem ja minä tutustuimme, mutta meistä tuli todella läheisiä viimeisenä lukukautenamme vuonna 2015 kun yhteiset ystävämme rakastuivat. Meistä tuli hetkessä nelikko, joka järjesti pitkiä illanistujaisia ja brunsseja. Willem on yksi hauskimmista ystävistäni, nauran hänen kanssaan aina kippurassa ja olen niin onnellinen, että meidän tuttavuutemme syveni ystävyydeksi. 

Hao-Zeng-for-LOfficiel-Malaysia-Latest-Cover-Story-10.jpg

Anastasia ja minä aloitimme samassa työpaikassa samana päivänä. Ei mennyt kauaakaan kun vietimme kaikki lounastunnit yhdessä puhuen energioista ja universumista, parin kuukauden kuluttua muutimme samaan asuntoon. Tosin sillä, että jahtasimme George Clooneyta pitkin YK:n käytäviä saattaa olla osuutensa asiaan.

Hao-Zeng-for-LOfficiel-Malaysia-Latest-Cover-Story-4.jpg

Tutustuin Sofiaan Ranskan Reimsissa Euroopan nuorten parlamentin tapahtumassa vuonna 2010. Meillä klikkasi heti ja olemme pitäneet vähintään viikoittain yhteyttä kohta yhdeksän vuoden ajan. Hetken aikaa asuimme samassa maassa, jolloin tapasimme usein. Nykyään lähettelemme ääniviestejä, vaihdamme leffasuosituksia ja yritämme ymmärtää, että mistä tässä elämässä on oikein kyse?Hao-Zeng-for-LOfficiel-Malaysia-Latest-Cover-Story-9.jpg

Kaunista ystävänpäivää!

Pics: Hao Zeng for L’Officiel Malaysia

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *