Vuoden 2019 (tyyli)teesit

Uusi vuosi, uudet kuteet? No ei todellakaan. Pikemminkin uusi vuosi ja entistä vahvempi suhde jo olemassa oleviin vaatteisiin. Se lienee vuoden 2019 tärkein teesini. Loput liittyvätkin sitten hauskanpitoon ja helppouteen…

Check-Mate-by-Tim-Walker-for-Vogue-Italia-Yellowtrace-06.jpg

Freedom

Painavat tai muuten hankalat laukut, puristavat kengät, ei kiitos, en ole kiinnostunut teistä. Kaikki mikä estää energioita virtaamaan vapaasti, non merci. Tukalat mekot ja huonosti istuvat kengät, ei ei. Vuonna 2019 haluan pukeutua vain vaatteisiin, jotka tuntuvat hyvältä ja joissa on hyvä liikkua.

Comfort First

Turvavaatteet ovat mielessä (ja toivottavasti myös päällä) tänä vuonna. Kylminä kausina (ja Dohassa sisällä koska ilmastointi) verhoudun kashmiriin, Arelan kashmirtakki on lempivaatteeni ja ehdottomasti myös turvallisin sellainen, lämpiminä silkkiin ja puuvillaan. Suomen talven pelastus on Joutsenen pitkä untuvatakki. Ahhh, kuinka ihana vaate, kuin olisi pukeutunut täkkiin. Myös huivit ovat oivallisia turvan tuojia, rakkaimmat ovat silkkisiä ja löytöjä souqeilta, Pariisista, vintagekaupoista, vähän kaikkialta. 

Check-Mate-by-Tim-Walker-for-Vogue-Italia-Yellowtrace-13.jpg

Uniform

Univormupukeutuminen kiehtoi viime vuoden lopussa ja se tuntuu edelleen ajankohtaiselta. Viime aikoina asuni ovat tosin olleet vähän sitä sun tätä, inspiraatio on ollut aamuisin hukassa, eikä univormuista ole ollut tietoakaan. Luulen, että tämä muuttuu kunhan päätän, että mikä siluetti kiinnostaa eniten ja miten voisin sen parhaiten rakentaa omilla vaatteillani. 

A Little Party Never Killed Nobody…

Juhlavaatteilla ei ole ollut hirveästi käyttöä parin viime vuoden aikana. Mieleeni tule yhtäkään tilaisuutta, jossa minulla olisi ollut pitkä asu, ellei Muotikuun pitkää tyllihametta lasketa. Vuosi 2019 olkoonkin juhlavaatteiden vuosi. Ja jos juhlia ei ilmaannu, pukeudun sitten fiinimmin vaikka illalliselle tai järjestän itse moiset hipat. 

Check-Mate-by-Tim-Walker-for-Vogue-Italia-Yellowtrace-16.jpg

Take care of me, baby

Tänä vuonna aion petrata vaate- ja asustehuollon suhteen. Ne ansaitsevat hoivaa ja huolenpitoa siinä missä ihokin. Minulla on paljon opittaa niin kenkien kuin neuleiden suhteen. Kashmirkampa onneksi jo löytyy. 

Tim Walker for Vogue Italia

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *