Kohti unelmatyötä

Luin vähän aikaa sitten jutun itsetietoisuustestistä, jossa käsiteltiin omia unelmia työmaailmassa. Maailmassa on todella paljon asioita, joita olisi mahtava toteuttaa, mutta emme voi kuitenkaan ihan kaikkeen ryhtyä, joten meidän tulee parhaamme mukaan löydettävä juuri ne itsellemme kaikkein rakkaimmat ja tärkeimmät asiat. Jokaisella on oma reitti löytää sen, mitä haluaa tehdä. Itse olen melko tietoinen omista toiveistani ja unelmistani, mutta päätin kuitenkin testata artikkelin testin, joka meni kutakuinkin näin:

 

  1. Nimeä ihmisiä, joita kunnioitat tai kadehdit. Ne voivat olla ihan ketä vain, ihmisiä omasta lähipiiristä maailman päättäjiin.
  2. Analysoi mikä on se, mitä ihailet heissä. Lopulta emme kuitenkaan halua kaikkia heidän ominaisuuksiaan, vaan yleensä ihailemme juuri joitakin tiettyjä piirteitä, joten yritä selvittää mitkä juuri nämä tietyt piirteet ovat.
  3. Miten löydetyt ominaisuudet voisivat olla enemmän läsnä omassa elämässäsi? Eli miten voisit omaksua itse nämä piirteet, miten käyttää niitä ja missä niistä olisi eniten hyötyä.

 

Minulla on tapana ihailla ihmisiä, jotka ovat melko erilaisia kuin itse olen. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että haluaisin olla kokonaan heidän kaltaisensa, mutta uskon, että kaikilta ihmisiltä voimme oppia jotakin pientä, jonka omaksua omaan elämäämme. Yksi lempi motoistani jonka olen kirjoittanut pieneen aina mukanani kulkevaan vihkoon meneekin näin:

 

Jokaiselta ihmiseltä voit oppia jotakin!

 

Kommentit (1)
  1. Jokaiselta ihmiseltä voit oppia jotakin!

    Tietysti voi, mutta haluaako näin tehdä? Kyllä minäkin joka päivä opin uusilta ihmisiltä vaikka mitä. Usein mielummin olisin jäänyt ilman oppitunteja heidän kankeasta elämästään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *