Banneriuudistus (+ näin seuraat blogiani)

Minulla on ollut visio graafisesta blogibannerista jo pari vuotta, mutta koska olen itse aika surkea rajoittunut piirtäjä enkä ymmärrä näistä jutuista tuon taivaallista, visioni kohtalo olisi voinut olla hyvinkin kurja, ellei se olisi saanut piristysruisketta The Variety Show -blogin raikkaasta ja kivannäköisestä bannerista. Kun Maria kirjoitti, että bannerin on suunnitellut lilyläinen kanssabloggaaja Suvi K, kirjoitin itselleni heti henkisen post it -lapun, että muistaisin kysyä Suvilta, tekisikö hän bannerin myös minun  blogiini.

Ja tekihän hän – näin ihanan ja hienon! Suvi oivalsi heti, mitä ajoin höpinöilläni takaa, ja olinkin aivan myyty jo ensimmäisistä luonnoksista!

banneri.png

On kertakaikkiaan virkistävää, että blogini ulkoasu on nyt vihdoin ja viimein uudistunut! Ehkä saan tästä uutta virtaa postausten säännöllisempään julkaisemiseenkin – minulla nimittäin olisi asiaa, ideoita ja kerrottavaa vaikka kuinka, mutta usein minulle käy sillä tavalla, kröhöm, klassisesti, että kotiaskareet (no joo, sohva) houkuttelevat varsinkin arki-iltaisin tietokonetta enemmän. 

Voisin tähän samaan postaukseen listata myös kätevimmät tavat seurata Kahvia, kiitos! -blogia. Blogilistaahan ei enää ole, mutta minut löytää

1) Bloglovin’-palvelusta. Kaikki postaukset tulevat Bloglovin’-sivustolle automaattisesti, joten sen kautta on helppo pysyä menossa mukana.

2) Facebookista, jonne linkitän itse kaikki uudet postaukseni. 

3) Instagramista, jonne en yleensä linkitä uusia postauksia, mutta sitäkin enemmän (vain) aavistuksen tärähtäneitä ja sumeita otoksia arjestamme. Instagram-tilini löytyy tunnuksen @kahviakiitosblogi takaa.

4) Twitteristä (@aaltiia), joka on minulle kieltämättä aina vain hiukan vieras paikka, vaikka noin kerran vuodessa kuussa muistankin siellä käydä ihmettelemässä. 

5) #Momfie-blogista vieraskirjoittajana (tässä blogissa esitellään häpeilemättä ne kaikkein puklutahraisimmatkin verkkarit, vaikka ei bling bling -tyylikään mitenkään kiellettyä ole).

+1) tietenkin täältä Lilystä! Jos pyörit Lilyssä aktiivisesti, kannattaa hankkia itselleen oma käyttäjätunnus, koska sen avulla on helpompi seurata ja kommentoida lilyläisiä blogeja.

Huh. Tähän samaan soppaan voisin vielä heittää teille kysymyksen: mistä aiheista sinä tykkäisit blogissani lukea?

Kommentit (6)
  1. Nyt vasta itsekin kerkisin katsomaan, miltä banneri näyttää ”livenä”. 😀 Kiitoksia kehuista – helppohan näitä on tehdä kun teiltä tulee niin hyviä ideoita! 😉

    1. Kyllä se vaatii aika paljon taitoja, että saa sen idean näyttämään noin hyvältä! 🙂 

  2. Tää on kyllä ihan mahtava! 🙂

    1. Mä tykkään itsekin niin paljon! Eli kiitos sulle hyvästä vinkistä, mä varmaan vieläkin jahkailisin koko banneriasiaa, jos en olisi saanut inspiraatiota sun hienosta bannerista! 🙂 Suvi on kyllä tosi taitava.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *