#oivalluksiahaaste

Pumpui -blogin Lotta haastoi minut mukaan oivalluksiahaasteeseen. Tässä Ninan Verkkareissa -blogista lähteneessä haasteessa tarkoituksena on kaivella puhelimen kätköistä ajatuksia ja oivalluksia herättäviä fotoja ja jakaa ne muiden iloksi/ihmetykseksi. Hauska haaste, sillä meikkis räpsii kännykkäfotoja ihan turkasen paljon ja suurin osa niistä jää iteltäkin unholaan. Oli kiva käydä läpi vanhoja kuvia ja tsekkailla, mitä kaikkea sitä on tullut puuhattua 😀 

Tässäpä siis meikäläisen panos haasteeseen. Kuvat on taattua kännykkälaatua, mutta tässä haasteessa kuvien laatu onkin nyt toissijainen juttu. Tärkeämpää on se, mitä kuvista oivaltaa/mitä niistä haluaa kertoa. 

———————————————–

1. Aikuinen. Joskus mä mietin aikuistunko koskaan? Todennäköisesti en. Nappasin tän kuvan jonkun kauppareissun päätteeksi, kun oltiin Sekopääjuoksijan kanssa kinasteltu kaupassa kuin kaksi kakaraa. Oli meille sopivat kärryt. 

img_1418.jpg

2. Puujalkavitsit. Sekopääjuoksija sattuu olemaan puujalkavitsien kruunaamaton kuningas. Varmaan niiden ansiosta aikanaan onnistui hurmaamaan meikäläisenkin, koska arvostan suuresti kunnon puujalkahuumoria. Tässä suosikkimme, jonka olen tallentanut luuriini ja jolle repeillään kerta toisensa jälkeen aina uudelleen ja uudelleen.

img_3408.jpg

3. Kiltteys. Mä fanitan kiltteyttä. Ite olen ehkä joskus vähän liiankin kiltti, mutta kovat ja tylyt ihmiset pelottaa mua. En tykkää siitä, että suorapuheisuuden varjolla saa luvan loukata toista. Tän kuvan olen tallentanut puhelimeen muistuttamaan siitä, että mun kiltteys tulee aina olemaan enemmän vahvuus kuin heikkous. 

35909.png

4. Ravintolakateus. Porissa ärsyttää oikeestaan ainoastaan se, että kaupungin kahvila- ja ravintolavalikoima on ihan hirveän suppea. Erityisesti kunnon katuruoan puute ottaa päähän. Mulle iskee hyvin usein kauhee ravintolakateus Hesaa kohtaan. Fafa’sin menu on tallentunut puhelimeen joltakin Hesan reissulta ja näen vieläkin päiväunia noista safkoista. Poriin oma Fafa’s please!!!

img_1666.jpg

5. OOTD-kuvat ja maailman mukavin asu. Mä harvemmin otan mitään outfit of the day kuvia, mutta puhelimesta löytyi yksi. Sekopääjuoksija hankki itelleen kotoiluasuksi Mons Royalin merinovillahaalarin, joka on eittämättä maailman mukavin asu. Oman haalarin puuttuessa mulla tuli samoin tein hirveä haalarikateus ja olenkin säännöllisesti pöllinyt kyseisen asun omaan käyttöön. Nykyään haalari taitaa olla useemmin mun päällä kuin avomiehen. Laitan hänelle sitten vaan kuvaviestinä ilmotuksen, että ”haalari sosialisoitu meikäläisen käyttöön täksi viikonlopuksi”. Olen kuulemma kleptomaanimuija. (Ja kyllä, lattialla on kananmunapaketti…)

img_5821.jpg

6. Luontokuvat ja rauhoittuminen. Ylivoimasesti eniten mun puhelimesta löytyy luonnosta napsittuja kuvia. Räpsin välillä niin paljon kuvia puista, sienistä, kasveista, öttiäisistä ja maisemista, että se luonnossa rauhoittuminen jää toissijaiseksi. Pakkomielle ikuistaa asioita on välillä jokseenkin ärsyttävää. Tästä olis ehkä hyvä opetella hieman eroon. Toisaalta, ikuistamalla asioita, voi joskus oppiakin jotain. Esim. tähän kuvaan tallentui ilmeisesti tikan sulkia.

img_3319.jpg

 7. Lettukuvat. Toiseksi eniten mun puhelimesta löytyy kuvia letuista/pannukakuista. Oivalsin juuri, että jos jotakin tässä maailmassa osaan tehdä, niin se on lättyjen ja pannarien paisto. Oon tehnyt niitä jo vaikka mistä raaka-aineista ja joskus haaveilen oman pannukakkubaarin perustamisesta. Pystyisin varmaan paistamaan maistuvan lätyn vaikka tiskirätistä. Jokainen on hyvä jossakin. Mä oon pannukakuissa! 

img_5547.jpg

8. Kipu. Välillä tuntuu siltä, että mulla on aina joku paikka kipeenä. Jos ei oo lihakset jumissa, niin sitten sattuu nilkka tai polvi tai joku muu paikka. Ja jos ei muuta, niin sitten irtoilee nahat käsistä. Tää tuli yhden maanantaiaamun Crossfit-treenistä. Taidan olla myös välillä kova valittamaan vammoistani. Auts!

14717230_10154613224862103_1417376051989941642_n.jpg

9. Työ. Tässä on näkymä mun työhuoneesta. Meren äärellä on kiva työskennellä, vaikka harvemmin tulee näistä maisemista nautittua työpäivän aikana. Ajankohtainen kuva siinäkin mielessä, että aihe ”työ” on ollut mielenpäällä viime aikoina paljon. Eilen kirjoitin työsopimuksen uuden työnantajan kanssa ja lähden ainakin vuodeksi seikkailemaan ihan uusiin ympyröihin. Jännittävää ja hieman pelottavaakin. Pidän peukut ja varpaat pystyssa, että reilun vuoden päästä pääsen palaamaan takasin tähän mun omaan huoneeseen tuulimyllyjen katveeseen. Nyt lähden kuitenkin innolla haistelemaan uusia tuulia hetkeksi. 

img_4814.jpg

10. Ilo. Kuva kertoo tässä tapauksessa kaiken.

img_3549_0.jpg

———————————————

Haastan kaikki seuraamani blogit (löytyy sivupalkista), joita haaste ei ole vielä tavoittanut. Erityisesti näkisin, että Juoksuaskeleet-Satu, Sporttaillaan-Hanna, Pikkuliten-Poppis, Luontoloinen-Sini, Kispen Ploki-Kaisa, Wannabejuoksija-Taru, Endorfiinejä-Kirsi tää olis teille! Lähtekää ihmeessä mukaan. (Ja Kevyet kilometrit, raskaat raudat-Mika – mä veikkaan, että sä saatat olla anti-haaste tyyppinen miäs, mutta näkisin mielelläni myös sun kuvat tähän haasteeseen) Mikäli osallistutte, tulkaa linkkaamaan postauksenne tuonne kommenttiboxiin. Kivoja oivalluksia kaikille!

Oivalluksia-haaste eli #oivalluksiahaaste

Poimi puhelimesi kätköistä 10 (tai itsellesi sopiva määrä) kuvaa, jotka spontaanisti herättävät ajatuksia. Pikku oivalluksia tai muuta jakamisen arvoista. Kuvien laadulla ei nyt ole väliä vaan sillä, mitä niistä haluat kertoa. Lyhyesti – lause tai kaksi/kuva riittää, varsinkin jos kuvia on paljon. Voihan niistä kiinnostavammista tehdä vaikka omat postauksensa. #oivalluksiahaaste”

puheenaiheet hopsoa
Kommentit (21)
    1. 😀 Yes! Mahtavaa, että säkin arvostat kunnon puujalkahuumoria 😀

  1. Kiva kun oivaltaa että viimekädessä onkin ihan tumpelo 🙂
    mutta blogissa siis #oivalluksiahaaste

    1. 😀 Repesin! Et oo tumpelo!!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *