Siiderisuositus

Tämä on niin hyvää, että on pakko suositella ihan näin julkisesti:

1402930390brothers_product_bottles_lemon.png

Brothers Cloudy Lemon

Järkyttävän hyvää, sopii sitruunanrakastajalle. Tosi kirpeää ja makeaa ja hapanta samaan aikaan. Mies sanoi makua hieman simamaiseksi, mut tää on jotain vielä raikkaampaa. Jotenkin syvemmän siiderisempää kuin meidän normisiiderit, mutta ei ihan yhtä paksun ja tammisen makuinen kuin ranskalainen siideri.

Pullo on aika iso, 500 ml ja maksoi meilkein 5 €, mutta oli kyllä sen arvoinen. Käy hyvin esimerkiksi Bondin kylkeen kauniisti kahdelle jaettuna. Omani löysin K-Market Pyhäntähdestä Pyhätunturilta, mutta eiköhän tätä muutkin K-alkuiset marketit (ainakin ne isommat) myy.

Siiderin takana oli söpö tarina ja neljä veljestä. En nähnyt muita siiderimakuja omassa kaupassamme myynnissä, mutta aion ainakin maistaa jos eteeni sattuu heidän toffee-omenasiiderinsä. Kuulostaa sekin herkulliselta 🙂

Jos törmäät tähän kaupassa, niin tutustu! (jos olet alle 18-vee, niin elä tutustu)

 

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (2)
  1. Mullakin tuli tuosta sima mieleen!

    Se toffee-omenasiideri on niin makeaa että meinasi hampaat tippua suusta saman tien! En saanut juotua koko pullollista. Heidän mansikkasiideristäkään en erityisemmin välittänyt, makeaa sekin ja jotenkin keinotekoisen makuista. Uutena makuna on näemmä juuri ilmestynyt kookos-lime ja mansikka-kiivi, joita en ole vielä ehtinyt maistella — toi kookos-lime saattaisi olla jopa hyvää. 

    1. Oho, no sitten se toffeeomena tuskin on maistamisen arvoista. Tai ehkä voisin maistattaa sitä siskolle, joka juo makeita siidereitä. Kiitos varoituksesta!

      Kookos-lime taas kuulostaa yllättävän hyvältäkin vaihtoehdolta, sitä pitää maistaa. Mansikka-kiiwi jää multa kyllä suosiolla kauppaan muille janoisille 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *