15 vuotta hedelmällisyyttä

Tämä vuosi on hedelmällisyyteni juhlavuosi. Heinäkuussa tuli kuluneeksi 15 vuotta siitä, kun kohtuni ensikerran ilmoitti olemassaolostaan ja heräsin kauhukseni punainen piste alushousuissa. Sittemmin olemme tulleet sinuiksi toistemme kanssa, ja olen voinut luottaa kohtuni jokakuiseen muistutukseen: ”Täällä olen sitten, kun tarvitset minua!”

Mutta viimeaikoina suhteemme on kokenut kolauksia. On ollut lunastamattomia lupauksia ja pettymyksiä. Siksi tämä kirje, ikään kuin sovinnon eleenä:

 

Rakas kohtu,

olemme eläneet kauan rinnakkain, mutta hiljattain suhteeseemme on ilmaantunut valitettavaa kitkaa. Rehellisesti sanottuna olen hieman pettynyt, sillä olen odottanut sinulta enemmän. Ehkä vikaa on myös hieman minussa, jos olen odottanut liikoja. En halua vähätellä työsi vaativuutta, sillä on sinulla vastuullinen, tärkeä ja tarkka tehtävä. Eikä vika toki ole kokonaan sinussa! Ehkä et ole saanut sidosryhmiäsi toimimaan halutulla tavalla. Tämän pitkän yhteisen taipaleemme takia pyytäisin kuitenkin, että toiminta aloitettaisiin nyt todenteolla, näin juhlavuoden kunniaksi. Mitä jos pitäisitte munasarjojen ja munanjohdinten kanssa kunnon neuvottelut ja katsoisitte, ettei tehtäviä enää laiminlyödä. Ottakaa myös solutaso mukaan! Tämä on kuitenkin meidän kaikkien yhteinen asia, ja uskon, että sinäkin haluat täyttää tehtäväsi.

 

Yhteistyöterveisin

aivot ja sydän

 

Kommentit (4)
  1. Toivottavasti menee perille 🙂

  2. Aamen! Lähetän saman rukouksen omille elimilleni 🙂 Tsemppiä!!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *