Kaikki on hyvin

Se pieni sydän sykkii yhä. Olemme nähneet sen ultrassa monta kertaa ja kuunnelleet sitä kotona dopplerilla. Pikkuhiljaa alan ymmärtää, että hän on todellakin tulossa. Olen katsonut netistä äitiyspakkausta ja vauvanvaatteita ja googlettanut, mitä ovat yhdistelmävaunat ja turvakaukalo. Uutista on kerrottu lähipiirille, ja meidän puolestamme on iloittu vilpittömästi. Mahani on kasvanut niin, että saan nauttia ihmisten epäilevistä katseista. Odottelen innolla rakenneultraa, potkuja ja jokasyksyistä kutomisinnostusta. Tänä syksynä saan vihdoin käyttää ne kolme vuotta sitten ostetut langat siihen, mihin ne alunperin tarkoitin.

Kuitenkin, havahduin vasta siihen, ettei minulla ole aavistustakaan, kuinka paljon meidän elämämme tulee ensi talvena muuttumaan.

Anteeksi, että blogi on jäänyt ilman huomiota. Kommenttinne ja myötäelämisenne ovat olleet minulle tärkeitä matkan joka askeleella. Raskauden myötä en vaan tiennyt enää, mitä siitä kirjoittaa. Olemme niin uudessa, käsittämättömässä tilanteessa ja niin helvetin onnekkaita, ettei siihenkään ihan riitä ymmärrys. Vaikka lapsettomuuden tuska ei ole enää läsnä, en koskaan unohda sitä, kuinka viimeisimmän epäonnistuneen siirron jälkeen itkin ja huusin ääneen eitä. Enkä halua unohtaa niitä, joiden painajainen ei lopukaan.

Kommentit (6)
  1. Luin blogisi alusta loppuun yhdellä kertaa ja en voi kuin kiittää ensinnäkin siitä, etten tunne itseäni enää täys sekopääksi tässä lapsettomuuden tuskassani ja siitä että puit matkasi varrella sanoiksi kaiken mitä juuri nyt itse tunnen. Olen samassa tilanteessa kuin sinä noin reilu vuosi sitten. Lapsettomuutta kohta 2 vuotta takana ja julkisen puolen hoidot edessä ensi kuussa. Kiitos mahtavasta blogista ja vertaistuesta, mitä siitä sain. Ja onnea raskaudesta, itkin onnesta kun blogin kulku päättyi raskauteen, toivottavasti myös meillä käy yhtä onnekkaasti.

    1. Kiitos ihanasta kommentista <3 Niin kovasti toivon sinullekin hoitojen onnistumista, ja sitä ennen voimia käydä läpi kaikki mikä täytyy. Toivo on!

  2. Olipas mukava löytää tänne blogiin!

    Paljon onnea pikkuisesta, kovan työn ootte tehny ja nyt suurin palkinto on kasvamassa.
    Meillä taitaa olla aika samoihin aikoihin lasketut? Meillä vauvan toimitusaika on Helmikuussa 🙂

    1. Kiitos! Onnea teille myös 🙂 Joo, helmikuun lopulla pitäisi tämän syntyä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *