Kiitos

Olisihan noita kuulumisia. Esimerkiksi se, että viimeisen inseminaation siemenet ovat muhimassa minussa, ja se, että aika koeputkihedelmöityshoitoihin yksityiselle on varattu. Mutta enpä jaksa niistä enempää. Haluan kirjoittaa sellaisesta aiheesta, jota olen miettinyt jo kauan. Nimittäin sinusta.

Haluan kiittää sinua. Ensinnäkin tietysti siitä, että luet. Vielä isomman kiitoksen haluan antaa teille, jotka olette kommentoineet. Kommenttinne ovat olleet joka kerta ilahduttavia ja sydäntälämmittäviä. Tulee hyvä mieli, kun ajattelee, että joku ymmärtää mitä kirjoitan, tuntee samoin ja kiittää kirjoituksista. En varmastikaan pysty ilmaisemaan, miten kiitollinen olen kommenteistanne ja miten paljon toivon valoa niille, jotka sitä kaipaavat.

Minä lähetän valomerkkejä pimeään, ja aina välillä joku vastaa niihin. Kyllähän pimeä silti on lamauttava eikä yö muutu sen lyhemmäksi, mutta silti. On tärkeää tietää, etten ole pimeässä yksin.

Kommentit (6)
  1. Niin vaieka asia kun kyseessä onkin, lapsettomuus, on helpottavaa huomata, että ei ole asian kanssa yksin. Meillä takana myös tutkimuksia, hoitoja ja silti ei vaan lasta näy eikä kuulu. Tämä asia on vielä suhteellisen tabu, joten on merkittävää, että siitä uskaltaa suoraan puhua, juuri niin kuin asiat ovat, kaunistelematta. Kiitos sinulle! 🙂

    1. Näinpä juuri, on tärkeä tietää, ettei ole yksin. Minä en ole oikeassa elämässäni kovin laajalle puhunut lapsettomuudesta, mutta täällä on helppo puhua, kun tietää, ettei tarvi selittää kaikkea juurta jaksain vaan vähemmästäkin tulee ymmärretyksi 🙂 

      Kiitos kommentistasi, ja paljon onnea teidän matkallenne!

  2. Et tosiaan ole yksin, vaikka niin veemäisen yksinäiseltä se odotuksen odottaminen tuntuukin. Mä(kin) pidän kaikki peukut ja varpaat pystyssä, että jo tämä inssi tuottaisi ällistyttävän positiivisen tuloksen!

    1. Kiitos, kaikki peukut ja varpaat tulevat tarpeeseen 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *