Minä ja Google

kauanko kestää tulla raskaaksi

Tuon rivin kirjoitin hakukenttään silloin yli vuosi sitten, kun vauvakuume ensi kerran riivasi minut. Sain ne kaltaisilleni niin tutut vastaukset ja tilastot. Tänä syksynä havahduin siihen, että kirjoitin yhä uudelleen samaa kysymystä. En ole vieläkään saanut tyydyttävää vastausta. Ehkä Google ei vaan ymmärrä kysymystäni. Tarkoitan tietysti, että kuinka kauan meillä kestää tulla raskaaksi.

Muuten kommunikointi Googlen kanssa sujuu aika mukavasti. Olemme muun muassa keskustelleet aiheista milloin raskaustesti näyttää plussaa, milloin keskenmenon jälkeen raskaaksi, ovislima, kohdun limakalvon paksuus ja raskautuminen, e-vitamiini raskautuminen ja minidisperiini ja lapsettomuus. Toki olemme käyneet myös perinpohjaista ajatusten vaihtoa alkuraskauden oireista. Epätoivoni alkaa ilmeisesti nousta pikkuhiljaa uudelle levelille, sillä viimeisimmät hakurivini olivat lantion väärä asento ja lapsettomuus ja kalevalainen jäsenkorjaus. Tämä viimeisin menee jo sen verran hihhuloinnin puolelle, että järkevä minäni hymähtelee ja pyörittelee silmiään.

Toivon todella, ettei hakuhistoriani ole tallentunut mihinkään eikä sitä voida jäljittää minuun. Vaikka toisaalta, olisihan se kiva saada nähdä lista kaikista yrityksen aikana tekemistäni hauista.

Kommentit (2)
  1. Hih hih. Meitsi oli kanssa tänään googletuspuuhissa, eikä se masiina nyt millään suostunut kertomaan, että mitä tää MUN vuoto on ja miten tuota MUN testiä nyt pitäisi tulkita. Ihan tyhmää :D. Hih, miten lantio voi olla väärässä asennossa ja mitä sille voi tehdä? ;D

    1. Toivottavasti saat pian vastauksen, vaikka Google ei osannutkaan auttaa! Lantion väärä asento kai vaikuttaa verenkiertoon, mikä on raskaaksi tulemisessa oleellista. Joku jäsenkorjaaja tai kiropraktikko sen varmaan osaa muljauttaa oikein 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *