Onnellinen hölmö

Armas kehoni on tuonut taas uuden feikki(?)raskausoireen repertuaariinsa. Nimittäin kiinnittymisvuodon. Kiinnittymisvuodon! Hiukan verta kahdeksantena päivänä ovulaation jälkeen. Mitä muuta se muka voisi olla?

Innokkaan nettitutkiskelun jälkeen tulin siihen tulokseen, että ei mitään, ja niin olen autuaasti elänyt muutamat viime päivät maailmassa, jossa meille tulee vauva syyskuussa. Mukavaa on ollut. Jotenkin hattaraista ja vaaleanpunaista.

Samalla kun iloitsen raskaudestani, pidän sitä täysin mahdottomana. Ettäkö kävisi niin, että me harrastimme seksiä ja sen seurauksena olisi raskaus? Mitenkäs ne kymmenkunta kertaa, jolloin tehtiin samoin, mutta seurauksena oli vuoto? Olen oppinut jälkimmäisen syy-seuraus-suhteen, joten tällä kokemuksella on mahdotonta uskoa mihinkään muuhun kuin menkkoihin.

Ajatukset ovat siis jokseenkin ristiriitaisia. Sallin kuitenkin itselleni nämä vaaleanpunaiset lasit tässä vaiheessa. On ihan mukava olla nyt innoissaan ja onnessaan. Katsotaan sitten viikonloppuna, läsähtääkö paska tuulettimeen.

 

Kommentit (2)
  1. Oijjoi, toivotaantoivotaantoivotaan! <3

  2. Tiedän tuon tunteen. Mutta se, että useista pettymyksistä huolimatta jaksaa innostua ja pitää toivoa yllä, on positiivista! Ja kyllähän tuo oire jo lupailee muutakin positiivista 🙂 Ainakin se kuulostaa paljon todennäköisemmälle kuin esim. minun pissan hajun analysointi. Nyt minä puolestani olen täällä tuntosarvet pitkälläni aistivinani tuntemuksia vasemmalla puolella munasarjoissa. Hmm… Siellä varmasti se irtoamassa ollut munasolu hedelmöittyy juuri parasta aikaa… Niin sen on varmasti oltava… Ja minun mielikuvituksella ole osuutta asiaan lainkaan! Kumpa minullekin tulisi pientä vuotoa loppu viikosta, sitä ei voisi enää laittaa mielikuvituksen piikkiin.

    Peukut pystyssä sinulle!!! Toivotaan, että viikonloppu tuo tullessaan lisää vaaleanpunaista hattaraa sen toisen vaihtoehdon sijasta. 

    <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *