Ovi kiinni, ikkunat auki

Ensi viikonloppuna on tärkeiden ihmisten häät. Viime syksynä mietiskelin hiukan huolissani, että mitä jos nämä häät jäävät minulta välistä, jos sattuisin olemaan viimeisilläni raskaana tai juuri synnyttänyt. Hah! Tässä se taas nähdään kuin turhista ja epätodennäköisistä asioista ihminen voi huolta kantaa.

Ennen viikonloppua teen raskaustestin, ja luulenpa tuloksen olevan sellainen, että voin juhlia nämäkin häät yhtä huolella kuin kaikki aikaisemmatkin. Odotukset ensimmäisen inseminaation suhteen ovat siis aika nollissa, mutta eipä se haittaa. Nythän on kesä ja minä voin olla nainen, joka elää vapaaherran elämää.

Kommentit (2)
  1. Hei, selasin googlesta lapsettomuus blogeja ja sinun blogisi osu silmääni. Ihanaa, että maailmassa on samassa pisteessä ja samoista ”tuskista” kärsiviä ihmisiä kuin minä. Me olemme nyt yli vuoden yrittäneet ensimmäistä lasta, tuloksetta ja tässä kuussa olisi aika lapsettomuustutkimuksiin. Tuntuu, että jatkuvasti oma Facebook täyttyy vain kaikkien iloisista MEILLE TULEE VAUVA-uutisista ja itse itken itseni melkein joka yö uneen, sillä ei, meille ei ole tulossa vauvaa, vieläkään. Tuntuu, että kaikilla muilla on se onni paitsi meillä, ehkä se haikara ei koskaan tule meidän ovelle. Hassua tässä on se, että mulla itselläni on päässä ihan samanlaisia ajatuksia kuin sinulla..

    1. Tsemppiä teidän tutkimuksiin ja hoitoihin! Niihin hakeutuminen tuntuu isolta askeleelta, mutta ainakin meillä se on pidemmän päälle helpottanut oloa. Muakin ärsyttää nuo Facebookin vauvajutut, ja varsinkin joidenkin randomien kaverin kavereiden, jotka vaan tulee mun seinälle. Tosi ärsyttävää, ja tulee tosiaan tunne, että kaikille muille lapsenteko on superhelppoa!

      Kiva blogi sullakin, alan seuraamaan teidän matkaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *