Tunnustus

Kävin tänään kävelyllä. Koko päivän oli surkea fiilis, ja silloin yleensä lähden ulos. Ei ahdista niin paljon, kun saa tuulettaa kehoa ja mieltä.

Pyörätiellä oli tutti. Vaaleanpunainen, jonkun pienen ihmisen oma. Yhtäkkiä tuli hirveä halu potkaista sitä. Ja niin minä tein, kolme kertaa. Sitten vielä astuin sen päälle. Olisin halunnut murskata sen jalkani alle.

Siinä. Anteeksi.

Saatte kivittää minut. Kuka haluaa heittää ensimmäisen?

Kommentit (8)
  1. Kiitos tästä 🙂 tarvitsin kuulla tämän..ja jään myös lukijaksi. Meillä sama aika takana, viime viikolla ensimmäinen käynti, syyskuun alussa lääkäri.

    1. Voimia ja onnea hoitotaipaleelle! Toivottavasti ette joudu sitä kovin pitkään tarpomaan. Mukava, että jäät seuraamaan, ja käyhän myös kertomassa omista vaiheista 🙂

  2. Täällä Lontoossa odottavat äidit voivat hakea metroasemilta Baby on Board -rintanapin, jonka tarkoituksena on vihjaista kanssamatkustajille, että voisitte antaa istumapaikan tälle tiineenä olevalle, jos se vaikka ei vaatteiden alta näkyisi. Hyvä tarkoitus, mutta ai että mä vihasin niitä rintanappeja. En niiden kantajia niinkään, toki tein tilaa ja noin, mutta huonoina päivinä teki silti mieli survaista se halvatun nappi piikki edellä ilkkujan sieraimesta sisään! Sanomattakin selvää, että kun mäihä sitten osui kohdalleni, en tou-dellakaan halunnut moista nappia rintapieleeni. Enkä myöskään Baby on Board -lätkää auton takaikkunaan…

    1. Eikös se raskaus ole jo tarpeeksi näkyvä asia muutenkin, pitääkö sitä vielä rintanapilla korostaa? 😀 Ei varmana oo lapsettomuudesta kärsineiden keksintö! Ymmärrän, että sua hieman ärsytti.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *