Olet upea!

Tie, jota olet kulkenut, puhkoisi kenen tahansa kengät pohjat. Hankaisi jalat rakkuloille.

Olet niellyt sanoja ja tekoja, jotka rikkoisivat kenen tahansa sielun.

Ajoittain elämä tuntuu epäreilulta. Peliltä, jossa nappulat jaetaan epätasaisesti ja sattumanvaraisesti.

Anna kyynelten tulla, itke pettymykset pois mutta älä anna pelon vallata sydäntäsi, epävarmuuden syödä itseäsi.

Menneisyyttä ei voi muuttaa eikä tulevaa saa pelätä. Karista möröt lahkeistasi. Tartu kiinni jokaiseen mahdollisuuteen, ota kiinni ilosta, onnesta, onnistumisista. Liimaa ne itseesi, älä huku toisten ennakkoluuloihin, tietämättömyyteen tai epäilyihin.

Kun olet rikki ja silmäsi näkevät vain pimeää, laske pääsi olkapäälleni. Olen täällä sinua varten. Kuljen tukenasi läpi pimeän polun, autan ylämäessä ja vilkutan hymyillen, kun saavutat alamäen, hetken, jolloin on helppo hymyillä. Pala palalta, hetki hetkeltä ja päivä päivältä kuljet kohti tulevaisuutta, jota emme tiedä tai tunne mutta joka on täynnä toivoa ja mahdollisuuksia.

Tartu kiinni niihin kannustuksiin, kehuihin ja hymyihin, joita sinulle annetaan. Sillä sinä saat niitä paljon, olet onnistunut niin paljossa, vaikka et aina näe sitä kaikkea hyvää itsessäsi.

Viimeksi tänään sinua kehuttiin, minulle kerrottiin mitä kaikkea osaat, Missä olet hyvä. Sydämeni halkesi hymystä ja ylpeydestä. Olet upea!

Tartu elämään. Minä kannustan, otan kiinni kun putoat, autan takaisin polulle ja tiedän sinun saavuttavan enemmän kuin uskot.

 

perhe vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *